1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mafia 2 Jimmys Vendetta

Temat na forum 'DLC' rozpoczęty przez Sevcio, Lipiec 6, 2013.

  1. Sevcio

    Sevcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Głogów
    Witam. Pobrałem te dlc Mafia 2 Jimmys Vendetta, wrzuciłem na pena przez horizona, przeniosłem z pendrive na konsole i odpalam mafie 2 i nigdzie nie widzę takiej opcji zagrania w te dlc. W czym leży problem? Pobierałem z tematu na xiso, z tymi drm free. Mafia 2 (podstawkę) mam oryginalną, konsola nie przerabiana, podpięta pod live.

    .//edit

    DLC z Joe też nie działa...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    Nie jestem do końca pewien ale bez RGH nie da się chyba wgrywać DLC.
     
  4. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Nie wiem dokładnie o co chodzi ale obiło mi się o uszy że jest problem z tymi dlc. Ja akurat mam wydanie płytowe więc nie sprawdzałem tych dodatków. Może też po prostu te dlc nie są kompaybilne z wersją pol/rus bo domyślam się że masz taką.
     
  5. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    Ja osobiście wypaliłem DLC pack'a do Mafii i wszystko działa w wersji po polsku.
     
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    DLC do mafii 2 jest na płycie więc bez RGH można je wgrać następująco:
    pobierz dlc
    nagraj na płytę
    zainstaluj dodatki z płyty w dashboardzie.

    Jeśli DLC masz w polskiej wersji językowej to nie zadziała z angielską wersją gry i odwrotnie.
    Pamiętaj też że trzeba pobrać najnowszego title update (może być już na płycie z grą)
     
  7. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Dlc i gry drm free można wrzucić na pena. Wydaje mi się jednak że kolega ma dlc do wersji innej niż pol/rus i dlatego nie działają.
     
Wczytywanie...

Poleć forum