1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mafia 2 nietypowe pytanie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez z0nk31, Maj 23, 2011.

  1. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Witam wszystkich, mam nadzieje ze to odpowiedni dzial do mojego pytania - w razie czego prosze o przeniesienie

    *Przeszedlem mafie 2 na 100% - po angielsku.
    *Sciagnalem sobie po polsku DLC (do wypalenia na plytke), nagralem i zainstalowalem na konsoli. Zainstalowalo sie pprawnie ale mimo uruchomienia podstawki gry, dodatki nie zadzialaly (w ogole nie wyswietlily sie w menu gry opcje z dodatkami)czyli wiec - nie zadzialalo. Najprawdopodobniej dlatego ze mam podstawke po angielsku
    *Sciagnalem mafie drugi raz - tym razem w wersji polskiej - i tu pytania:

    1. Czy bede musial zaliczac "calaka od nowa", czy stare achivementy zaliczone w wersji angielskiej zintegruja sie z polska wersja podstawki i nie bede musial przechodzic calutkiej gry od nowa?
    2. Czy istnieje DLC do nagrania na plytke w wersji angielskiej ?
    3. Czy jesli takowe DLC istnieje (poprosze o link) to bede musial na nowo zaliczac gre i wszystkie achivki ?
    Pytam, bo nie chce tracic bezsensownie plytki a z drugiej strony chcialbym miec w tej grze "calaka" a zaktualizowalo mi gre o nowe DLC i juz tego calaka nie mam :/
    Pozdrawiam i z z gory dziekuje za odpowiedzi i pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. yaqub

    yaqub Banned

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    491
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    (1 i 3) Mafie PL i Mafie ENG zalicza jako dwie różne gry - u mnie mam osobno achievmenty z ENG i PL
    (3) Tak istnieje. Wkładasz płytę DVD do napędu i instalujesz dodatki na dysk
     
  4. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    mógłbym poprosi link do DLC do mafii 2 w wersji angielskiej ? bo w takim wypadku juz zainstaluje sie i uruchomi sie z angielska podstawka ?
     
  5. yaqub

    yaqub Banned

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    491
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Musisz poszukać sam :) bo na necie dosyć ciężko znaleźć. Tak, jak dodatki będziesz miał po angielsku to zainstalują Ci się z angielską podstawką, jak po polsku to do polskiej wersji.
     
  6. rc racing

    rc racing Banned

    Dołączył:
    Maj 12, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Polecam stronę exsite.pl tam można znaleźć dodatki np. do mafii 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum