1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mafia 2 No Jtag- problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Piotrek ELO, Lipiec 7, 2011.

  1. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Wtam.

    Na początku dodam że nie jestem laikiem i dużo wiem ale to jest dziwny problem i zwracam się z nim do was.
    Mam wielki problem z grą Mafia 2 NoJtag a mianowicie kiedy wrzócę grę,profil i DLC do pendriva to w konsoli pokazuje mi że z 16GB mam wolne 7GB, następnie chcem przenieść wszystko z pendriva na dysk xbox'a ale ku mojemu zdziwieniu jest profil, są dodatki a gry nie ma. Grę wrzucałem jeszcze 3 razy ale moje próby poszły na marne.

    Proszę o pomoc.

    Jeśli to zły dział proszę o przeniesienie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Odświeżam

    Naprawdę nikt nie pomoże. :(
     
  4. lumpek933

    lumpek933 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    215
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    czy po wrzuceniu wszystkiego na pendrive/dysk przenośny odłączasz urządzenie w usbxtafgui oraz w windowsie za pomocą bezpiecznego usuwania sprzętu ?
     
  5. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    No właśnie nie ale myślę że to i tak nic nie da bo imaczej byłby komunikat że nie zapisano pliku a pozatym Halo: Reach i CoD:BO działa a nie używałem opcji bezpiecznego usuwania sprzętu. Ale i tak dziękuje za chęć pomocy.
     
  6. Marszal95

    Marszal95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    239
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    może ściągnij samą podstawę jeszcze raz lub z innego źródła
     
  7. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Właśnie też tak myślę że to wina jakiegoś źle ściągniętego pliku
     
Wczytywanie...

Poleć forum