1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mafia 2 patchowanie na wave 3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pietrus010, Sierpień 26, 2010.

  1. pietrus010

    pietrus010 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Dotychczas używałem do patchowania 360 Waves Patcher v.1.2.1 który wykrywa Mafię 2 jako wave 4. Przeczytałem na forum, że Mafia 2 to już wave 6.
    Czy mogę nadal używać tego starego programu do patchowania na wave3?
    Jeżeli nie, to w jaki sposób mam teraz patchować nowe gry?


    Edit: Problem rozwiązany.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Elitata

    Elitata Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to może powiedz kolego jak rozwiązałeś ten problem?
    Pozdrawiam.
     
  4. filemon1993

    filemon1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Nie ma żadnego problemu wave6 = wave 4 i tyle przerabiasz obraz tak samo jak dotychczas.
     
  5. rufus1977

    rufus1977 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Hull
    Gierkę zassałem w wersji od ELiTE ,linki są na tym forum.
    Wypakowany obraz zpatchowałem programem ppf-o-matic3 do wave 3 ,wszystko działa.
     
Wczytywanie...

Poleć forum