1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mafia 2 Polska Wersja językowa

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez daniel12949, Sierpień 22, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. daniel12949

    daniel12949 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Stalowa Wola
    Założyłem nowy temat dotyczący spolszczenia do mafii 2 jeżeli macie wersje pl z napisami podajcie linki i na dowód wrzućcie screena
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. roman83

    roman83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. SFU666

    SFU666 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    228
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ludzie,co wam jest?!?! Zaczynacie mieć problemy takie jak dzieci na ********.org. 100 tematów o tym samym,no qurwa!
     
  5. daniel12949

    daniel12949 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Stalowa Wola
    Wystarczy że ktoś by dał screena z maffi 2 od elite i problem byłby rozwiązany
     
  6. daniel12949

    daniel12949 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Stalowa Wola
    Nie jedynie wstawka na hotfile jest od elite
     
  7. dawajrowa

    dawajrowa Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Od Elite też nie ma PL , tzn nie pliki są ale nie działają
    [​IMG]
     
  8. Mateo90

    Mateo90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    374
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    W wersji ELITE nie ma języka pl! informacja sprawdzona!
     
  9. jack119

    jack119 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2008
    Posty:
    153
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Skoro są pliki to czemu nie działają ?!
     
  10. bigboss

    bigboss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    też się dziwię... może jest to po prostu nieumiejętność włączenia, bo po co wrzucać spolszczenie, skoro nie można z tym spolszczeniem grać ? bez sensu...
     
  11. magiczny

    magiczny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    597
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Może dlatego, że tylko achivmenty są po polsku.
     
  12. michu

    michu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2008
    Posty:
    169
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Może jakby komuś się chciało to niech wywali np. pliki German i w plikach Polish pozmienia nazwy na German, może wtedy zadziała.
     
  13. przeo0709

    przeo0709 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bełchatów
    ile osób sprawdzało wersję ELITE ?? może macie ustawiony inny region niz PL w konsoli.
     
  14. Dentinity

    Dentinity Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tczew
    czyli 'podsumowując' obecnie nie ma wersji z polskimi napisami, tak?
     
  15. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Raczej nie ma polskich napisów na razie...
     
  16. dawajrowa

    dawajrowa Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie pisz takich bzdur bo ktoś tylko płytę zmarnuje jakakolwiek ingerencja w pliki powoduje zmiany w obrazie co będzie skutkowało nie uruchomniem sie gry . Pliki nie pochodzą od achievów tylko to jest normalne spolszczenie dlaczego nie działa ? Nie wiem , zły rip gry ? raczej nie być może gra na wszystkie rynki została wypuszczona taką samą wersją tylko panowie od gry poblokowali poszczególne języki tylko pytanie po co ? gdyby nie chcieli dopuścić do importu gry z USA do Europy nie wydali by gry jak RF . Trzeba poczekać na wersja z Europy ewentualnie od SKAZY
     
  17. michu

    michu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2008
    Posty:
    169
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie piszę bzdur. Mając Jtaga niczego się nie ryzykuje. Można spróbować.
     
  18. Damianos_17

    Damianos_17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    195
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nisko
    Miejmy nadzieję, że SKAZA kupi i później podzieli się. Takiego tytułu chyba nie ominie.
     
  19. matik177

    matik177 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ale jest też inna wersja: Mafia II RF READNFO XBOX360-XB3, moze to jest pl?
     
  20. dawajrowa

    dawajrowa Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wystarczy sprawdzić po Media ID jeśli ma takie samo jak wersja RF i ELiTE to znaczy że to jest ta sama wersja co 2 wcześniejsze
     
  21. matik177

    matik177 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mafia.II.RF.READNFO.XBOX360-XB3 - to jest RF czyli dwie sa wersje, tak mi sie wydaje.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum