1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mafia 2 problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Sniker, Październik 13, 2010.

  1. Sniker

    Sniker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam problem, nagrałem Mafie na płytke, po włożeniu jej do napędu w xboxie pojawia się napis "Otwórz DVD", to otworzyłem i pojawiło się logo XBOX 360, gra się nie włącza tylko ten napis ciągle się wyświetla.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mati007

    mati007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pruszków
    Zmieniłeś wave? Jakie masz iExtreme?
     
  4. Sniker

    Sniker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wave nie zmieniałem, a iExtreme nie wiem za bardzo jaką wersje mam, przerabiałem z rok temu.
     
  5. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    to prawdopodobnie dlatego bo masz nie odpowiedni wave do swojej przerobki a skoro przerabiales z rok temu to mozliwe masz masz ixtreme w wersji 1.6 i zeby odpalic gry z wyzszym wave potrzebujesz plytki active.iso poszukaj na forum co i jak bo jest do tego poradnik(do active.iso)...
     
  6. Sniker

    Sniker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no tak chyba mam 1.6. a nie lepiej zmienić wave?
     
  7. mistrzunio

    mistrzunio Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Albo wgrales zly wave - sprobuj 2,albo zle nagrales.
     
  8. Sniker

    Sniker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jeszcze nie zmieniałem wave, jaki najlepiej dać 2 czy 3?
     
  9. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    wave 3
    Albo wypal activate.iso
     
Wczytywanie...

Poleć forum