1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mafia 2 problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Robson84, Październik 12, 2012.

  1. Robson84

    Robson84 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczow ,zdecydowalem sie napisac na forum poniewaz mam problem
    otoz pare miesiecy temu nabylem oryginalna kopie gry mafia 2 ,okazalo sie ze juz w 2gim czapterze kiedy vito wraca do miasta po wojnie gra nie chce sie wczytywac a napis loading nie znika z ekranu nie ma znaczenia jak dlugo czekasz.W menu nie gra zadna muzyka a powinna ,pomyslalem
    ze trafila mi sie trefna kopia gry.Jakis czas pozniej nabylem kolejna oryginalna kopie mafii 2 i tym razem wydawalo sie ze wszystko jest ok 2gi chapter wczytywal sie bez problemu muzyka przygrywala sobie w menu jednym slowem bylem zadowolony ale do czasu ,kiedy doszedlem do 14go epizodu w pewnym miejscu jadac samochodem razem z joe zapadam sie pod ziemie tzn samochod zapada sie pod ziemie i nic ni emoge zrobic zawsze w tym samym miejscu ,samochod tak jak gdyby zawisl w pustej przestrzeni a gdy chce wyjsc do menu glownego gra sie zacina wiec ewidentny bug ale podkreslam kupilem 2 oryginalne kopie gry i dwie kopie sa skopane a nabylem je z innych zrodel .Dodam jeszcze ze nigdy nie mialem problemow z zadna ina gra typu zawieszanie sie itd i rozumiem ze jedna felerna kopia oryginalu moze sie trafic ale dwie to juz nie czysty przypadek ,chlopakom z 2kczech i 2kgames nalezy sie srogie lanie!!!!!!
    Co sadzicie o tym przypadku czy mieliscie podobne prosze o odpowiedz jeszcze raz pozdrawiam
    Robson84
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Miałem to samo, problem z MAFIĄ 2 był znany. W sieci latały złe ripy gry, co skutkowało zwiechami, znikającymi texturami itp.
     
  4. Robson84

    Robson84 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja rozumiem i slyszalem o problemachz mafia 2 o ripach ktore krazyly w sieci i skopanych wersjach ale problem w tym ze 2 wersje mafii 2 ktore posiadam to oryginaly !!! jedna kupiona na ebay uk a druga na amazon uk zadne piraty ripy itd .Jedna z nich to podstawowa zwykla mafia 2 adruga to dwuplytowa wersja classic gdyby to byly piraty nie bylo by problemu rozumiem takie akcje sie zdarzaja ale 100 proc.oryginaly to juz przesada...
     
  5. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    aj to przepraszam autosugestia na słowo kopia :) próbowałeś wyczyścić pamięć podręczną konsoli, instalować grę na dysk ?
     
  6. Robson84

    Robson84 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    najsmieszniejsze jest to ze normalna wersja mafii 2 ktora kupilem na poczatku zacina sie przy 2gim czapterze nie chce sie wczytywac z kolei wersja classic dwuplytowa dziala do 14go czapteru a pozniej jak juz mowilem w pewnym miejscu samochod zapada sie pod ziemie i nic ale gdy odpale 14 czapter tzn wczytam 14czapter na plycie ktora kupilem najpierw wszystko dziala czyli innymi slowy w jednej wersji nie dziala poprawnie poczatek a wdrugiej koncowka gry.Widocznie wina wytloczenia plyty lub cos w tym stylu ,byc moze jakas wadliwa partia weszla na rynek albo to moj xbox tak reaguje ale gdyby byl to problem lasera itd to mialbym problemy w roznych miejscach gry a nie w konkretnie tych samych miejscach.nie probowalem instalowac gry na dysk mam konsole z dyskiem 4gb wiec jest za maly.
    pozdrawiam Robson
     
Wczytywanie...

Poleć forum