1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mafia 2 - Problemy i pytania

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Jechu, Sierpień 23, 2010.

  1. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Tutaj piszcie swoje problemy z przejściem gry.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. koks72

    koks72 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, mam mały problem, na samym poczatku gry, kiedy musimy dostać sie do środka budynku przez okno na którym kuca jeden z żołnierzy , chodzi o to że nie moge dostać sie do środka, podchodze do okna i naciskam LB i nic sie nie dzieje
     
  4. rockobradford

    rockobradford Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    175
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    u mnie działa bez zarzutu. Spróbuj poczekać aż żołnierze skończą swoją kwestie i cię ponaglą może wtedy pujdzie
     
  5. KwieciuJr

    KwieciuJr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    powiedzmy, że mój problem jest również związany z przejściem gry ;) Otóż, mam kartę 256mb.. Wolnego miejsca 41mb. Mógłby ktoś miły sprawdzić, ile ta gra zajmuje na dysku? Niestety na początku gry wyskakuje mi okno, że na karcie jest za mało wolnego miejsca.
     
  6. Dentinity

    Dentinity Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tczew
    gdzieś widziałem że save zajmuje ponoć 50 mb...
     
  7. koks72

    koks72 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Próbowałem wejść na to okno przez 15 minut i nic
     
  8. koks72

    koks72 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No i gitara odpaliłem kampanie od początku zmniejszając poziom trudności na easy i zatrybiło
     
  9. KwieciuJr

    KwieciuJr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    może skasuj save'a z dysku/karty i zacznij grę od nowa.
     
  10. szem44

    szem44 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    W-wa
    błagam PÓJDZIE jakie U
     
  11. Quackers

    Quackers Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja mam problem ogólnie z grą... Nie chce mi sie zgrać na dysk, nie zawsze się ładuje, co może być problemem? Już na początku,jak mam pojechać do doków pogadać o pracy do tego gościa co matka prosi, to nie mogę wejść do jego biura;/ Gra czy konsola? BTW wszystkie gry nagrywam tak samo..
     
  12. szem44

    szem44 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    W-wa
    myślę że BUG gry i to wszystko. Nie ma to nic wspólnego z konsolą . Czasami najlepsze gry potrafią źle wykonać skrypt i już. Trzeba spróbować od nowa lub wcześniejszego save'a jeśli jest taka możliwość.
     
  13. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A ja chciałem się dowiedzieć jak zdobyć samochód z 8 rozdziału, który musimy ukraść (ten czerwony, silnik z przodu) i dowieźć do portu przez co dostajemy 2000$? Mam nadzieję, że pod koniec gry go jeszcze zobaczę :)
     
  14. mateuszx20

    mateuszx20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Musze Cie zmartwic, bo w zadnej misji go juz nie zobaczysz. A gdzie stoi to nie wiem. Ja z kolei jestem ciekaw gdzie stoi wojskowy jeep z czasow drugiej wojny swiatowej, widzialem go raz na jakims filmiku ale grajac samemu nie widzialem go ani razu.
     
  15. grampp

    grampp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2008
    Posty:
    406
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna

    Także szukałem, bezowocnie.
     
  16. zary

    zary Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Ja mam problem z misją 14-stą. Gościu rzuca koktajlem mołotowa z góry a z naprzeciwka dużo gangsterów do mnie strzela. Trudno mi unikać tych koktajli. Zawsze ginę. Jakieś porady jak to przejść?
     
  17. `ToniDi

    `ToniDi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    z mazur
    hehe ten sam problem z 15 razy probowalem i caly czas mnie podpalaja juz hoy mnie strzela nie wiem jak to przejsc ?
     
  18. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
    Ja pobiegłem do przodu, starałem się wybić tych z parteru.
    Po zabiciu tych z parteru pobiegłem pod tą platformę z której typek rzuca mołotowy, reszta sama przyszła. (gram na najwyższym poziomie)
    Jest jeszcze drugi sposób, moim zdaniem trudniejszy i wymaga szybkości.
    Gdy wbiegniemy do tego hangaru trzeba kierować się od razu na schody z lewej str.
    Wbiec do góry i szybko zabić kolesia od mołotowów, są tam zasłony, ale to sposób raczej na hardcora :D

    Ja też mam problem dot. 14 misji, otóż wziąłem kasę Derrec'a i nie wiem co dalej, żadnego wskaźnika, ani nic.
    Wie ktoś co trzeba zrobić?
     
  19. grampp

    grampp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2008
    Posty:
    406
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Teraz po tym musisz zarobic 27tys dolarow by pojawil sie wskaznik (ta kase co wzieles to bylo 25 tys, reszte musisz dorobic) bedziesz mial hajs, to pojawi sie wskaznik gdzie jechac:p po naciśnięciu klawisza od mapy po lewej na górze masz wytyczne misji opisane :)
     
  20. Tomtrade

    Tomtrade Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    103
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Dziwne pytanie, na mapce masz w 8 rozdziale odpowiedź.
     
  21. Triszu

    Triszu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Najlepiej zbierać auta i dawać je do tej maszyny co je niszczy na złomowisku ;]. Mozna dawac nawet po 2 auta to szybciej kasa będzie rosła :D

    Ps.

    Odradzam okradać sklepy bo to za bardzo czasochłonne ;p
     
Wczytywanie...

Poleć forum