1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

mafia 2 ( przygody joe)

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez regeman85, Marzec 10, 2011.

  1. regeman85

    regeman85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    316
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam. Czy dodatek przygody Joe ( zakupiony na market place ) będzie działał z polską wersją mafia 2?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ten zakupiony z polskiego XBL-a będzie bez problemów.
     
  4. regeman85

    regeman85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    316
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dzięki. Wiesz moze czy w dodatku sa polskie napisy?
     
  5. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
  6. regeman85

    regeman85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    316
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    moze mi ktos pomoc? kupilem ten dodatek przygody joe, jest na dysku , właczam polską mafie 2 i nie da sie tego uruchomic ( albo ja nie wiem jak?) kupiłem ten dodatek na xbox live uk to teraz pewnie musze miec inną wersje mafi?


    edit: trzeba bylo pewnie kupic na polskim live i nie pogram juz:)

    edit 2: pan od którego kupilem punkty z allegro to pisze ze nie da sie pobrac tego dodatku po polsku?
     
  7. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dodatki działające z polska wersją językową można kupić tylko na polskim, rosyjskim i czeskim markecie, te wydane i sprzedawane w UK są niekompatybilne z wersją gry dla europy wschodniej.

    Da się, wiem, bo sam posiadam.
     
Wczytywanie...

Poleć forum