1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mafia 2--pytanie

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez szela_512, Listopad 3, 2010.

  1. szela_512

    szela_512 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Choszczno
    Witam.

    Czy jeżeli wgram patcha(łatke do gry) , to nie będe miał takich przycinek itp w Mafi 2?
    Pozdrawiam.;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    A jak chcesz wgrać tego pacha?

    Pobierasz z Xbox live?
     
  4. szela_512

    szela_512 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Choszczno
    nie. Przez Pendrive , ponieważ mam LT 1.1;)
     
  5. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Powinny zniknac.
    Ja gralem bez latki i przeszedlem cale gre bez zadnego laga.

    btw.
    Nie ten dział !!!
     
  6. radekkalipl

    radekkalipl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kołobrzeg
    Też przeszedłem całą gre bez jakichkolwiek lagów i patchów.tylko w ostanim rozdziale miałem problem ze zdobyciem kasy ...jak okradałem sklepy to miałem niekończącego sie loadingu po oddaniu pieniędzy i obejżeniu filmiku,to nie wina płyty bo gra na dysku zainstalowana ,musiałem powtórzyć rozdział i zdobyć pieniądze tylko ze sprzedaży aut na złomowisku..miał ktoś jeszcze taki problem??
     
Wczytywanie...

Poleć forum