1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mafia 2 Save problem.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez c4rtelswk, Grudzień 29, 2010.

  1. c4rtelswk

    c4rtelswk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, na początku gry mafia 2 pojawił mi się jakiś komunikat dotyczący save'ów, lecz nie pamiętam o co tam chodziło, gdyż mój angielski nie jest tak bogaty.
    I nie mam w ogóle opcji na zapisanie stanu gry w menu. Może istnieje jakiś inny sposób na zapisanie stanu gry tzw save'ów? Proszę o pomoc ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Gra Ci sie sama zapisuje. A potrzebne miejsce na mafie II to 57 MB :) Tez sier kiedys zdziwilem :)
     
  4. cysio999222

    cysio999222 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    w mafi nie możesz zapisywac sam tylko zapisuje ci sie samo w czasie misi i po misij .Skoro ci sie nie zapisuje jak grasz to moze masz za mało pamieci by utworzyc seve z gry i to na poczatku cio wyskoczyło a ty wzioles gra bez zapisywania
     
  5. Always69

    Always69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mafia 2 się zapisuje automatycznie.
     
  6. c4rtelswk

    c4rtelswk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Bo mam pamięć tą konsolową 256 mb, w tym że 254 mb zajęte jest oraz mam pendrive 2 gb wolne. Jak ustawić, aby zapisywało się na pendrive?
     
  7. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    no masz wybor na poczatku gry. Wyjdz z gry. wloz pena i odpal gre. i tam sie pokazuje miejsce na ktorym ma sie zapisac gra.
     
  8. c4rtelswk

    c4rtelswk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    robiłem tak, nie ma czegoś takiego :/
     
  9. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
  10. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
    Ku.. trzymajcie mnie gość ma 4 mb wolnego miejsca i liczy na to że savy z gry się zapiszą...

    BTW: jak z takim poziomem angielskiego zdasz/zdałeś maturę?
     
  11. GrooBass

    GrooBass Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolne Miasto Gdańsk
    Chyba testy gimnazjalne ;]

    Chłopie jeśli Ci konsola wykrywa Pena to zawsze na początku gry pojawia Ci się urządzenie gdzie ma by zapisywana gra. Wybierz Pena i po sprawie. Albo wywal save'y z Twojej pamięci od konsoli.
     
Wczytywanie...

Poleć forum