1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mafia 2 +wave

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Galba, Sierpień 25, 2010.

  1. Galba

    Galba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2008
    Posty:
    218
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam. Ściągnąłem dzisiaj Mafie 2 tą wersje od Z... coś tam:p
    Zawsze przed nagraniem płytki patchowałem iso programem 3rd wave patch i było wszystko dobrze. Tym razem nie mogę wrzucić teog iso do tego programu;/ co robić?
    Mam bodajże Ixtreme 1,6 ale nie chciało mi się bawićw te activate iso itp. Mogę to spatchować jakimś innym programem?


    EDIT:
    Już zrobione. Temat do usunięcia
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nero

    nero Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    Mam taki sam problem. Jak sobie z nim poradziłeś?
     
  4. Galba

    Galba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2008
    Posty:
    218
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Z racji tego iż parę osób do mnie piszę więc dam tutaj jak to zrobić:
    1.Odznaczasz "tylko do odczytu" w iso(właściwości)
    2.patchuejsz
    3.nagrywasz:p
    Pozdro
     
  5. espike

    espike Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rybnik
    Mafia 2 wave

    Mam iextreme 1.4, przerabiam 3rd wave i wszystko ok. Jednakże w abgx mam na czerwono błąd crc video i jeszcze jakiś. Dodam że przed 3rd wave w abgx tego błędu nie ma. Nagrałem płytę i xbox odtwarza ją jako zwykłe dvd. Nie wiem co robię źle, a google nie znalazło mi rozwiązania. Proszę o pomoc.
     
  6. maciejet

    maciejet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ixtreme 1.4 nie obsługuje gier z Wave 3. Najmniejsze Ixtreme , które obsługuje Wave 3 to 1.51 , więc ,aby na twojej konsoli to działało potrzebujesz mieć wersję z Wave2 gry.
     
  7. szychabarca

    szychabarca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    427
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Barcelona
    Przerób programem 360 wavepatcher. Ja przerobiłem tym programem na wave 2 i śmiga.
     
  8. pietruch212

    pietruch212 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam ten sam problem z mafi probowalem paczowac 360 wavepatcher i nic odznaczycz tylko do odczytu tez probowalem ale wytepuje jakis blad i nie moge tego zrobic czy ma ktos jakis pomysl?
     
Wczytywanie...

Poleć forum