1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mafia 2 - Wstawki i wrażenia z gry

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez filemon1993, Sierpień 22, 2010.

  1. filemon1993

    filemon1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Skoro został zamknięty ostatni temat o demie, piszcie tutaj swoje wrażenia z gry, problemy itp :p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Może na początek na temat wstawki. Ściągnąłem, nagrałem, odpaliłem.
    Początkowy tekst pokazuje się w języku włoskim lub hiszpańskim, lecz przy pierwszym loadingu przeskakuje na angielski. Nie znalazłem opcji zmiany języka, więc dostępny jest angielski. Czyli można grać. Później może więcej napiszę o wrażeniach z samej gry.
    Osiągnięcia w języku polskim
     
  4. Masownik

    Masownik Banned

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    wziaść $$?
    eh czyli polskiego nie ma?
     
  5. FATAEM

    FATAEM Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    201
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Skąd wziąłeś ?? bo na bcg jest ale mało seedów...
     
  6. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    na to wygląda
    stąd
     
  7. marzzz73

    marzzz73 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    181
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ale leci pełnym łączem
     
  8. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Gra chyba jednak po angielsku bo koleś na innej stronce napisał, że jest angielski na starcie.
     
  9. Sashin_xD

    Sashin_xD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    A czy mi powie ktoś czy jest region free bo to dla mnie ważne bo konsole mam z ameryki .
     
  10. mateuszx20

    mateuszx20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wystarczy spojrzeć na screen z abgx w wstawce żeby się dowiedz o tym ze gra jest RF
     
  11. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Od wstawek jest dział ISO i DOWNLOAD.
    Kosz
     
  12. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    abgx pokazuje Region Free
     
  13. Kura

    Kura Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świebodzice
    Tak jest region free

    UP minimalnie mnie wyprzedziłeś
     
Wczytywanie...

Poleć forum