1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mafia 2 - wyczyść płytę!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jassio, Wrzesień 9, 2010.

  1. Jassio

    Jassio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ostatnio mam problem z uruchomieniem Mafii 2.
    Nagrałem ją przez pomyłkę na DVD-R DL i wywalał błąd "Wyczyść płytę... "
    Na forum poradzili że mam nagrać na DVD+R DL, zrobiłem tak jak radzili ale problem nadal jest. Obraz gry jest dobry, ale pomyliłem się w wpisywaniu Layer Break. Wpisałem LB z Xbox ONE.
    Może to być przyczyną błędu "Wyczyść płytę... " ?
    proszę o szybką odpowiedź.
    Pozdrawiam Przemek
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    nagran przez clone cd z e speedem 2,4 i nic nie musisz tam ustawiac
    aha najpierw przepusc przez abgx360
     
  4. Jassio

    Jassio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi też chodzi o layer break w pliku *.dvd .
     
  5. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    skasuj plik .dvd i przepusc obraz przez abgx360 on stworzy spacjalnie dla gry plik.dvd i po wszystkim
     
  6. Elitata

    Elitata Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jakoś ja ściągnąłem już z pięć różnych obrazów Mafii 2 z różnych źródeł i po wszystkich operacjach jest nadal lipa, jak u kolegi z tytułowego posta.
    Przeabiam WavePatcherem na wave 3, wsadzam do ABGX360 i na każdym obrazie ten sam cyrk, te same błedy. OK, nie zważając na to nagrywam obraz W Clonie z prędkością 2,4 i... lipa, tnie się jak cholera, a o zapisaniu na dysk klocka nie ma mowy.
    Strach zapytać na forum, jak konkretnie i krok po kroku postąpić z tą Mafia 2, bo ze wszystkich stron tylko warny, więc może ktoś oświeci tę bardziej "ciemną" część userów forum jak poradzić sobie z tak "błachą rzeczą", by cieszyć się jej posiadaniem na swoim klocku?
     
  7. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    mylisz kolejnosc,najpierw abgx360 a potem waves patcher i wypalasz, robiac to w ten sposob jaki opisales abgx zmienia obraz zpowrotem na wave 6th
     
  8. Elitata

    Elitata Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Raczej nie, bo gdyby wave wrocil na 6, to na moim 1,6 bym za chiny nie odpalil, a jest inaczej. Gra odpala, ale krzaczy jak diabli.
     
  9. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    czyli nie masz abgx360 z dodatkami tylko sam,ale i tak mylisz kolejnosc po zmieniajac wave abgx360 zawsze bedzie wywalal blad zlego wava...a tak wogole to po co zmieniasz wave z oryginalnego skoro na 1,6 odpala sie gry z activate.iso??
    dobra mniejsza z tym,usun plik .dvd i odpal abgx to stworzy go od nowa i wtedy sprobuj wypalic juz sie spotkalem z blednym plikiem .dvd ile razy nie nagralem to nie chcialo sie na dysk wrzucic,ale po usunieciu wszystko gralo
     
Wczytywanie...

Poleć forum