1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mafia II Collector's Edition - problem [Jtag/RGH]

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez yaroslav3k, Luty 7, 2015.

  1. yaroslav3k

    yaroslav3k Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Głowno, Poland
    Witam!

    Postanowiłem napisać wkońcu post bo juz nawet wujek google chyba zgłupiał i nie potrafi mi odpowiedzieć.

    Mianowicie - pobrałem sobie gierke (jak w temacie) Mafie II w wersji rozszerzonej jako *******, sciagalem chyba tydzien bo seedow niebylo, lecz nagle przyszedl ten dzien i wielce zadowolony poscilem gierke (jak wszystkie inne jakie mam) przez exiso-GUI. Uradowany udana konwersja wrzucam jak zawsze na dysk, z dysku przez xexa na konsole i zanim odpalam gierke podfolder z folderu content przerzucam rowniez do content ( jest on w folderze z gra w GAMES oraz w CONTENT - zwykle to nie koliduje a wole miec pewnosc ze jest tam gdzie potrzeba wiec jest tu i tu). szybki resecik, odpalam gierke i ... i.... EXPANSION PACK ERROR ... dziekujemy... ja sie pytam o co chodzi bo zmarnowalem kupe czasu na sciagniecie tej wersji 16gb i nawet nie chce sie dziad włączyć... pomóżcie prosze!

    Edit:

    naprawde nikt nie mial tego problemu i nie umie pomoc i jedyne co pozostaje to sciagnac zwykla mafie ?

    Edytuj swoje posty-nie pisz jeden pod drugim: #Jabar
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Luty 9, 2015
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Problem z dlc ... Jeśli wszystko było w jednej paczce to powinno śmigać. Poszukaj ostatniego title update do tej gry, jeśli nadal nie ruszy to byćmoże dlc zablokowane? Spróbuj odblokować w xm360.
     
  4. yaroslav3k

    yaroslav3k Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Głowno, Poland
    ok jutro sprobuje bo ide zaraz do pracy i jesli TU pomoze to bede wdzieczny, a jakbys mogl rozwinac to xm360?
     
  5. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Program Do odblokowywania Arcade I DLC
     
Wczytywanie...

Poleć forum