1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mafia II Demo tnie się???

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez smk, Kwiecień 22, 2012.

  1. smk

    smk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Witam, ostatnio grałem w mafię II demo i strasznie opornie chodziła, wy też tak mieliście ???
    Czy pełna wersja już jest dobrze zoptymalizowana ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Oczywiście że pełna wersja jest okey. Demo odpalałeś z pena czy DVD ? jak DVD to jaką prędkością nagrywałeś?
     
  4. smk

    smk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Z XBL pobierałem mam slima 4gb. na pamięci Flash zapisywane nie przerabiana
     
  5. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    W demo nie grałem, ale nie powinno się tak "ciąć" jak opowiadasz. Przeszedłem całą pełną wersje gry i wszystko było okey.
    Może spróbuj wyczyścić pamięć podręczną ? w ustawieniach konsoli -> pamięć masowa -> Y
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Pamięć wewnętrzna konsoli to jakiś dramat:D
     
  7. smk

    smk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Ta cała flash ?? :D
     
  8. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Ta pamięć flash..
     
  9. smk

    smk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Więc to tego może być problem ? ^^

    A jak możesz kolego to wyjmij dysk i na flash pobierz na demko, ewentualnie zobacz jak będzie tobie to chodziło, bo nie wiem czy mam oddawać go na gwarancje i powiedzieć że konsola nie wyrabia czy co... jak na flash będzie słabo chodzić to zobacz jeszcze na dysku :) i zobaczymy czy to wina konsoli czy tego flasha :)

    Pozdrawiam....
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Skopiuj swój profil na pendrive'a i sformatuj całą pamięć.
     
  11. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn

    U mnie jest okey - właśnie skończyłem grać. Spróbuj tak jak radzi Adam
     
  12. smk

    smk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Dobra, teraz jak możecie wytłumaczcie mi jak mam zgrać na penka swój profil i zapisy i potem po formacie jak to wgrać ...

    Pozdrawiam...:tongue:

    Zrobiłem format konsoli ale nie wyskoczył mi komunikat o aktualizacji xbox, dlaczego ?? :d zaraz sprawdze jak chodzą gry
     
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    edytuj posty.
    Z jakiej paki ma cie pytać o aktualizację?
    Oddawania na gwarancje nie ma najmniejszego sensu, wróci w takim samym stanie. W mafi 2 występuje problem z odświeżaniem pionowym. Więc jeśli o to chodzi to masz odpowiedź,
     
  14. _DaRkNeS_

    _DaRkNeS_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2009
    Posty:
    300
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Co wy gadacie normalne zacina ci się w tej sekwencji strzelanej w budynku ? jak tak to jest to całkowicie normalne i to nie jedyna gra w której spada framerate niezależnie czy jest na dysku czy na dobrze nagranej płycie np GTA 4 przy większej zadymie z policją czy Saints Row 3 podczas jazdy po mieście :)

    Mafia II DEMO XBOX360 vs PS3 - YouTube - przykład a gry fps spada poniżej 30 to juz dla wprawnego oka obraz skacze :) no przesadzam ale zwalnia.
     
  15. smk

    smk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Tak o ten budynek chodzi jak była już zadyma w środku to chodziło jak po******e :D:D:D ale dobrze ze to tylko demo :D
     
  16. overlordhell

    overlordhell Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Demo które mamy nie prezentuje finalnego produktu, było to demo prasowe które zostało już zaprezentowane rok przed premierą gry(my to samo demo dostaliśmy przed premierą)
    Jeżeli chodzi o pełną wersję działa dużo płynniej ale spadki fremerate nadal występują, najbardziej irytujący jest brak synchronizacji pionowej której ta gra nie posiada.
     
  17. BuLu

    BuLu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziewne że ci się tnie skoro ja gram bez ani 1 śćiny w all gry :Elite Jasper 120GB
     
  18. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4561
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Ja grając w demo i w pełną wersję nie uświadczyłem aż tak mocnych spadów aby rzucały się tak mocno w oczy, małe przycinki się zdarzały to normalka :)
     
  19. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    ale odkopaliscie, nastepnym razem patrzcie na daty tematu
     
Wczytywanie...

Poleć forum