1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mafia II i jej nagranie.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Tyoka, Listopad 28, 2010.

  1. Tyoka

    Tyoka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Debica
    Witam, jestem nowy i moje pytanie tez wyda sie dla was "noobowskie". Mam przerobionego iksa od wczoraj, najnowszy LT+. Sciagam wlasnie mafie i gdy bede ja nagrywal to musze jedynie sprawdzic ABGX i jezeli gra wszystko to nagrywac smialo czy tez bede musial jakies biblioteki sciagac etc (jak bodajze do NFS HP) ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AlCapone1

    AlCapone1 Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie gra nie ma AP2.5
     
  4. mike20

    mike20 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja ściągnąłem mafie 2, sprawdziłem abgx'em nagrałem imgburn i xbox nie widzi mi tej płyty.
     
  5. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    mike20: Może masz nie te wave albo użyj active iso(chyba że masz LT+)
    Tyoka: Na teraz jedynie 3 gry trzeba dodatkowo patchować są to: AC:B NFS: HP i Fable 3
     
  6. djmurek

    djmurek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem podobny jak Mike. Sciagnalem Mafie cz/pl
    Po wypaleniu pisze, ze nie mozna odczytać płyty.
     
  7. devil12

    devil12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2007
    Posty:
    183
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ustawcie Program tak jak jest TUTAJ opisane i wszystko powinno ładnie działać - tylko na LT+ - jeżeli macie inną przeróbkę to trzeba zmienić wersję wawe.
     
Wczytywanie...

Poleć forum