1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mafia II PL/ENG

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez TagRider, Luty 11, 2011.

  1. TagRider

    TagRider Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam mam problem a wlasciwie pytanie, dostalem gre Mafia 2 i kilka innych wszystko jest po angielsku oprocz fify. We wszystkich grach osiagniecia sa po angielsku a w fifie po polsku, i tu zdziwienie w Mafi 2 tez po polsku. Czy moze byc to polska wersja jak tak gdzie zmienic jezyk?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Pewnie język zmienisz w Options > Languages (Title) > Polish . Jeśli wogóle są dostępne.
     
  4. TagRider

    TagRider Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    tam nie ma wogole zadnych jezykow do zmiany
    tzn wogole nie ma opcji langues czy tittle
     
  5. mr.cherry

    mr.cherry Użytkownik Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kostrzyn nad Odrą
    Niekoniecznie musi być polski język dostępny. Ja mam Fifę z wersją angielską, a osiągnięcia są przetłumaczone na język polski....
     
  6. Klocek

    Klocek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    To, że osiągnięcia są po polsku nie znaczy, że wersja gry jest polska. Jeśli się ma ustawiony polski język w ustawieniach(koło blokady regionalnej) to bodajże wtedy niektóre osiągnięcia będą po polsku i tyle :)
     
  7. haker10103

    haker10103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jarocin
    tak samo jest w AC2, achivy przed odblokowaniem i gra sa po angielsku, a po odblokowaniu sa po polsku :p
     
  8. Lunevil

    Lunevil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Włocławek
    Ja mam polską wersje AC2 , a i tak archivy po angielsku są :D

    @Down

    Właśnie kończe przeróbke koszulki na barwy The Blues :D
     
  9. mr.cherry

    mr.cherry Użytkownik Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kostrzyn nad Odrą
    Wszystko to spowodowane jest piraceniem...:D/Lunevil zmień avatar:D...Torres w koszulce Liverpoolu?! - sorry za offtop
     
  10. Olocalt

    Olocalt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sorry za odkopywanie tematu, ale mam podobny problem co autor tematu.
    Sciagnalem sobie mafie 2, ktora jest niby z multi7, ale za cholere nie ma nigdzie opcji zmiany jezyka.
    Sciagalem z nie będę kradł.org, region free
     
  11. truskolodz

    truskolodz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2008
    Posty:
    118
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dublin/Łódź
    Jesli masz Angielski, nie bedzie polskiego. Mafia 2 po PL jest jakby "osobną" grą. Jeśli byś miał Mafie 2 po Ang i PL, to byś miał je w profilu osobno, i jakbyś przeszedł je obie, to byś miał np. Achivementy z jednej i drugiej.
     
  12. Icek10

    Icek10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mafia II PL

    Witam, proszę o info, która wersja Mafii 2 jest PL (ewentualnie same napisy PL). Pytam, gdyż na torrentach są wersje MULTI 7 z PL, ale z tego co czytam, to w rzeczywistości nie ma tam PL. Proszę o sprawdzone dane.
     
  13. darec1

    darec1 Banned

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A moze ktos wie jak wrzucic napisy PL do wersji Multi ?
     
  14. Icek10

    Icek10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czy ktoś może pomóc w powyższym?
     
  15. Icek10

    Icek10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ponawiam pytanie. Jeśli wersja PL jest niedostępna to proszę o info.
     
  16. Icek10

    Icek10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ponawiam prośbę
     
  17. bruce48

    bruce48 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Haha informatycy

    Nie przejmuj się stary. Wystarczy usunąć folder sds_en i Ci automatyczne przełączy na pl. Oczywiście jeśli masz sds_pl. A widzę, że na tym forum to same obryte głowy hehe. Miłej gry.
     
  18. tomo89pl

    tomo89pl Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Wersja PL jest chyba tylko z napisami ale to zdecydowanie wystarczy i nie psuje klimatu gry;) nie wiem jak na torrentach ale na PW mogę przesłać ci linki na hosting.
     
Wczytywanie...

Poleć forum