1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mafia II problem z jedna misją.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez łozołukasz, Czerwiec 27, 2013.

  1. łozołukasz

    łozołukasz Banned

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    A, A
    Mam problem w jednej misji mafii, otóz rozdział 10, tam gdzie musze odebrać pijanego JOEYa z baru nie moge zapukać do drzwi baru ani nic w tym stylu, szyby nie są przezroczyste jak na filmach z yt...

    próbowałem przejsc rozdział jeszcze raz, wrcam od Joeya, ide spac, budzi mnie telefon odbieram jade, i nie moge zapukac do drzwi. ;/


    Używaj opcji edytuj, nie pisz post pod postem. Altres.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. LordLotr

    LordLotr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    193
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    Oryginał czy kopia? Moj brat miał tak samo na kopii. Pomogło ponowne przejście rozdziału po reinstalacji.

    Wysłane z mojego X10i za pomocą Tapatalk
     
  4. łozołukasz

    łozołukasz Banned

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    A, A
    kopia, nie pomoglo..
    od nowa instalowałem i rozdział cały na nowy nic nie pomoglo..
    skasowałem i z płyty odpaliłem, tak samo nic ;/
     
  5. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    wyczyść cache konsoli
     
  6. łozołukasz

    łozołukasz Banned

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    A, A
    usunełem Mafię, skasowałem CACHE konsoli, grałem z płyty i to samo.. :/
    nie ma jakiś zapisów żeby pendriv'em wrzucić ? Fajna gra, chce dokończyć a nie mogę cholera wie dlaczego -.-
     
  7. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    jedyny sposób to ściągnięcie innego iso i nagranie jeszcze raz ew. jeśli masz znajomego który posiada Mafię 2 (nie ważne czy kopia czy oryginał) pożycz od niego i zainstaluj.
     
  8. Kuba9779

    Kuba9779 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nagraj jeszcze raz płytkę może w czymś pomoże.
     
Wczytywanie...

Poleć forum