1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mafia II SSv2

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez mateuszx20, Sierpień 23, 2010.

  1. mateuszx20

    mateuszx20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zapraszam do sciągania

    Kod:
    http://www.megaupload.com/?d=KAAT4LCM
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dzefii92

    Dzefii92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacie/Sanok
    co to jest pliczek DVD.
     
  4. mlodypy

    mlodypy Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Prabuty
    ss2 to wielka ściema.ja na LT gram normalnie ponad 2 miechy i żadnego bana nie mam??
     
  5. mateuszx20

    mateuszx20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam problem bo nie wiem co Ci odpowiedziec, jesli to pytanie o to czym jest plik .dvd to chyba wstrzeliles sie w zly temat, bo tutaj podalem jedynie link do sciagniecia plikow ssv2. Jesli pytasz czy ten link jest do pliku .dvd, to nie, nie jest. A jesli chodzi Ci o jeszcze cos innego to nie wiem co Ci odpisac.

    Moze masz racje... ale rownie dobrze mozesz jej nie miec. Bany leca falami, kto wie byc moze w nastepnej fali MS zacznie banowac wlasnie na podstawie tego kto gra z ssv2 a kto nie. W kazdym razie nie jest to temat do rozmow o tym czy to sciema czy nie, ja tu tylko podalem linka, jesli ktos chce sciagac- prosze bardzo, jesli nie... trudno
     
  6. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    sranie w banie :D
    ostatnio bany polecialy za FIRMWARE w napedzie a nie czy gra jest dobrze spatchowana czy ma SSv2 czy SSv10 .
    i czy grales przed premiera czy nie
     
  7. aerO^

    aerO^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    258
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  8. Vassi

    Vassi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    551
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    O kurde . Skąd to masz? :p
     
  9. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Jest to wersja PL ? Sprawdził ktoś ? Może założyciel tematu coś odpowie ?
     
  10. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    : D Jesteś mistrzem gościu

    Co do tematu
    Cholera tak naprawdę nikt nie wie za co są bany, więc... od przybytku głowa nie boli
     
  11. aerO^

    aerO^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    258
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Oczywiście , że tak a tak nawiasem mówiąc skąd bierzesz te przedpremierowe SSmany , jest jakaś strona inna niż abgx360 gdzie się to pojawia ?
     
  12. Damianos_17

    Damianos_17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    195
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nisko
    Też jestem ciekaw.
     
  13. mateuszx20

    mateuszx20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Z zagranicznego forum :) jak sie chce to wystarczy poszukac a sie znajdzie ;)
     
  14. Adix6900

    Adix6900 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    .

    A ktoś się orientuje, gdzie można ściągnąć mafię 2 w pl?
     
  15. add_pl

    add_pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk
    Jak by byla to juz pewnie bys mial. W piatek jest polska premiera, wiec w tedy najprawdopodobniej bedzie Mafia PL
     
  16. max-piecz

    max-piecz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam kupiłem od kuzyna Xbox 360 i jest przerobiona na ixtrime 1,4 czy będe mógł zagrać w Mafie 2? jeżęli nie to co musze zrobić? ponieważ słyszalem że można poprzez programy coś pozmieniać aby nowe gry chodziły.Jeżeli tak to prosze o pomoc
     
  17. czopek1987

    czopek1987 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    graj smialo,ss2 to wielka sciema.... mam znajomych co graja na 1.6 i bana nie maja. gadaja tylko ci gdzies uslyszeli:) najlepiej jak bys mial LT, sam gram 2 miechy i spoko:)
     
  18. [matheok]

    [matheok] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja tez nie wierze, zeby ktoś nie był zbanowany przez SSv2. Bany polecą niebawem, bo już podobno zaczynają(przedpremierowe granie HALO REACH). Jeżeli to tylko firmware napędu, a bardzo prawdopodobne, to LT mogłoby sie sprawdzić, chociaż i tak w to niewierze:) Każda wcześniejsza przeróbka szła w bagno. Ale zobaczymy, jak LT wytrzyma bez bana jakiś czas po fali banów, to przerabiam. Tyle w temacie.

    i śmieszne jest przygotowywanie kopii na SSv2, skoro ten pirat i tak sie różni od oryginalnej płyty i jasne jest to, że gdyby ms chciał, to przechwyci to.
    Skoro ten pirat ssv2 jest taki sam, jak płyta oryginał, to dlaczego oryginału nie moge zgrać na dysk i wypalić płyte na przerobioną konsole?

    i weźcie nie gadajcie głupot, że wasi kuzyni, czy inni znajomi grają na 1.6 ,1.4 i bana nie ma. Proste jest, że go dostaną, bo skoro już banowali te ixtremy, to teraz tylko mogą czekać na FALE.
     
  19. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Matheok nie wiem dlaczego nie możesz oryginału zgrać na dysk bo ja mogę i każdy może coś ty masz nie tak co do tego za co jest ban to nie wiadomo
     
  20. max-piecz

    max-piecz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moja konsola jest już dawno zbanowana, mi chodzi o to jak zagrać w Mafie 2 mając ixtrime 1.4
     
  21. [matheok]

    [matheok] Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16

    no wiesz miałem na myśli komputer PC i zgranie obrazu z oryginalnej plyty w celu zpiracenia ją na przerobioną konsole. Potrafisz tak?
     
Wczytywanie...

Poleć forum