1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mafia II Vendetta Jimmi'ego Problem ! :/

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pancjusz, Luty 15, 2012.

  1. Pancjusz

    Pancjusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    Witam, przeszedłem Mafie II. Pożyczyłem od kolegi Pakiet DLC Mafia II. Włączyłem grę i wyskakuje mi błąd 'expansion Pack installer', a pod spodem 'you must have a hard drive to install this expansion pack. Attach an xbox 360 Hard Drive And ty again. Zainstalowałem ten dodatek i odpalam ponownie, i zaś mi wyskakuje ten błąd, odpaliłem Mafie II zwykła nie ma tam żadnego dodatku.


    Może ktoś wie coś na ten temat ?


    Z góry dziękuje, proszę o nie zamykanie tematu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Obydwie gry są w tej samej wersji językowej?
     
  4. Pancjusz

    Pancjusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    Mafie II mam z napisami PL, ale jak sprawdzić Vendette czy jest w PL ?
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie wiem, skoro komunikat wyskakuje po ang, to może gra też jest ang. To są oryginały, czy nie? Zawsze można sprawdzić wersje po pudełku. Pamiętam, że po wyjściu wszystkich dodatków na płytce podstawowa wersja gry musiała być w takim samym języku, jak podstawka.
     
  6. Pancjusz

    Pancjusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    gry nie są oryginalne :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum