1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

maksymalna wielkość dysku wewnętrznego na nieprzerobionym xboxie360?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez eryk0987654321, Maj 23, 2014.

  1. eryk0987654321

    eryk0987654321 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 23, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ;) jestem nowy na forum i świeżym posiadaczem Xa. Pytanie takie jak w temacie, gdyż chcę dokupić większy dysk a na allegro są jakieś 500gb i się zastanawiam czy to rzeczywiście działa bo niektórzy piszą że max to 320 a inni że 500 a nie chcę pieniędzy wywalać w błoto. Z góry dziękuje za odpowiedź :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    500gb dyski wd

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
    1 osoba to lubi.
  4. eryk0987654321

    eryk0987654321 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 23, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A tak z ciekawości, to wyszła jakaś aktualizacja która powiększyła obsługiwaną pamięć maksymalną?
     
  5. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Na moje oko to max 320gb. Pierwsze słyszę o oryginalnych HDD 500gb do x360
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    WD 500GB można dostosować dla konsoli i dzialaja

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  7. eryk0987654321

    eryk0987654321 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 23, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Czytając opis od razu go podlaczasz i działa.

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  9. eryk0987654321

    eryk0987654321 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 23, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zdecydowałem się kupić ten dysk i potwierdzam, że nieprzerobiona konsola obsługuje dysk 500gb. dzięki za wszystkie info ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum