1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mał problem z Nagrywarką i programem IMGBURN

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez cinas395, Grudzień 7, 2010.

  1. cinas395

    cinas395 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Mam nagrywarkę pioneer dvd-rw dvr-116d. Problem polega na tym że gdy chce wypalić grę muszę zaznaczyć ją w programie IMGBURN i niestety jej tam nie ma. Jest tam tylko (BENQ, lg,lite-on,nec,nu tech itp...) Kiedyś wypalałem na tej nagrywarce gry i wszystko było ok, poźniej format komputera i teraz niestety lipa. Zmarnowałem już 2 płyty Verbatim bo próbowałem wypalac bez zaznaczenia nagrywarki. Co mam zrobić ? Pzdr.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hools35

    hools35 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kiedyś też nagrywałem w IMGBURN i ten program ma niekiedy odchyły spróbuj nagrać w Clone Cd odkąd nagrywam w tym programie nie zmarnowałem żadnej płyty nic nie trzeba w nim ustawiać pobierz zainstaluj i nagrywaj
     
  4. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Ale co Ty chcesz zaznaczać? Ładujesz plik *.dvd i nagrywasz, nic nie trzeba zaznaczać.
     
  5. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Wiele razy pisalem na tym forum ze nie ma lepszego softu niz CloneCD i tym bardziej jest max prosty w obsludze dodatkowo posiada najlepsze algo odczytu :)
     
  6. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Ja używam CloneCD odkąd właśnie w imgburnie zaczęły się jaja dziać źle nagrywało gry itp odkąd przeniosłem się na clona mam spokój
     
  7. cinas395

    cinas395 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuje za nfo. Spróbuje tym programem może uda się w końcu coś wypalić :)
     
  8. cinas395

    cinas395 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuje ;-) Wypaliłem Gre CloneCD i wszystko śmiga ;) pozdrawiam !!
     
Wczytywanie...

Poleć forum