1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Małe pytania

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez patryk2828, Styczeń 29, 2012.

  1. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siemka mam pytania :
    1. Czy do lt 2.01 trzeba dogrywać topology data ?
    2. Czy pójdzie mi dash 14699 na lt 2.01 ? nie da mi cichej aktualki ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    1.Topologie są tylko dla LT 3.0
    2.Dash 14699 tylko dla LT 3.0
     
  4. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    jak flash 2.01 to samsung więc mu kopie ihas pójdą
     
  5. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    gry z zmienionym id ,musisz odnośnie samsunga doczytać ale wiem ,że na 100% kopie tylko ihas.
     
  7. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To znaczy że pójdą z topologią tak?
     
  8. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    samsungi nie obsługują ap25 i z ihasem chyba nagrawa się normalnie bez kombinowania
     
  9. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To znaczy ze pojda z topologią odpowiedz ... wiem ze samsungi ap25 nie obsługują ..
     
  10. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    jak nie masz cichej aktualizacji i dahs 13xx599 lub 604 nie trzeba nic kombinować , przy dashu 14xxx do końca nie jestem pewien czy ihas z id czy bez ale raczej tak i musiał byś probować ihasem z sposobem po cichej aktualizacji.
     
  11. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Niemam cichej aktualki , ponieważ niegram live . iHASa posiadam :)
     
  12. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dash 13604 a moge wgrac 14699 ?
     
  13. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    a dash jaki?
    jak masz lt 2.0 brak cichej i dash 13xxx to nagrywasz to normalnie uważając na wydania gier na lt 3.0 co są przygotowane na lt3.0 i nie skanujesz abgx 1.0.6
     
  14. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja mam 2.01 i dasha 13604 i te gry gdzie są przygotowane na lt 3.0 to moge nagrywać iHASem i pojdzie na lt 2.01?
     
  15. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    nie tylko te co są czyste iso jak pisze lt 3.0 to ci nie zadziała
     
  16. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a czemu ? jeden gościu mi pisał że musi być wgrane topology data pod lt 2.01 i ihasem nagrane.
     
  17. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    topologia jak masz ,cichą ja mam dash 13xxx i lt 2.0 bez cichej i żadnej topologi nie wgrywam, topologie się dogrywa na dashu 14xxx
     
  18. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale ja mam lt 2.01 i chcę sobie przerobić dash na 14699 i czy będą mi działały gry ? z wgraną topologią
     
  19. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    taa poradnik nagrywania xgd3 po cichej aktualizacji
     
  20. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ;p a jak mam np wgraną topologie do gry to będzie mi działać na lt 2.01 i na dashu 13604?
     
  21. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    nie
    edit co masz nagrane teraz xgd3 nie będzie ci na tym dashu działać już od nowa nagrywanie
     
Wczytywanie...

Poleć forum