1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Male pytanie o drift w forza 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez muniek131, Marzec 20, 2010.

  1. muniek131

    muniek131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdów>KrK
    Witam!
    Przeszukiwałem ostatnio na forum tematy o drfcie w Forza 3. Znalazłem stronę Forzy i ustawiłem wszystko tak jak jest dla BMW M3 E46 Coupe, ale nie mogę dojść do tego jak ostawić amory pisze Springs 785.5 a u mnie max 170 kG/mm. Myślałem ze jest to lbs/mm ale wychodzi za mało. Jakby mi ktos podal przelicznik bylo by dobrze. Strona:
    Forzamotorsport.net Forums - Re: FM3 Drift Database
    Chodzi mi o springs...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jacław

    Jacław V.I.P V.I.P Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2009
    Posty:
    523
    Polubienia:
    192
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Przestaw jednostki i do tego polecam nissana s15.
     
  4. muniek131

    muniek131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdów>KrK
    Tzn? Jak mam przestawić?
     
  5. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ustawienia regionalne sprobuj zmienic ja tak mialem w forza 2
     
  6. muniek131

    muniek131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdów>KrK
    Nie chodzi mi o ustawienia regionalne tylko o przelicznik bo na amerykanskiej stronie forzy pisze w innej jednostce niz u mnie nie w kG/mm.
     
  7. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    no tak i jak zmienisz ustawienia regionalne na usa to Ci jednostki tez sie zmienia...
     
  8. muniek131

    muniek131 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdów>KrK
    No muszę spróbować. Napisze później co i jak.

    Edit:
    Tylko pytanie czy jak zmienię ustawienia regionalne na USA, a potem na Polskę to zmiany nie skasują się?
     
  9. Jacław

    Jacław V.I.P V.I.P Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2009
    Posty:
    523
    Polubienia:
    192
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Zmiany zostaną.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. jasio2k
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    251
  2. mr.frost78
    Odpowiedzi:
    13
    Wyświetleń:
    1069
  3. LinePL
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    402
  4. silsar
    Odpowiedzi:
    8
    Wyświetleń:
    898
  5. Stalker Kaczy
    Odpowiedzi:
    12
    Wyświetleń:
    795

Poleć forum