1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

małe pytanie :)

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Draptol787, Listopad 23, 2010.

  1. Draptol787

    Draptol787 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam bete tego nowego shitowego dasha, która była dostępna na tym forum (w temacie link do pobrania) i grałem w fable 3 bez problemu. Jest ta blokada m$ na tej becie bo chcę w nowego nfs - ka pograć ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. residentosevilos

    residentosevilos Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
  4. Draptol787

    Draptol787 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to co jest nie tak e gra mi się zainstaluje na dysku wykrywa ją sprawdzona jest przez abgx i jak ją odpalam to kurw.... nie działa, pisze że nieczytelna płyta :/ a co najśmieszniejsze zainstaluje się na dysku konsoli :/. Fable 3 działa bez zarzutu tak jak i inne gry (fifa 11) help!!!!
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    fable 3 ma zabezpieczenie AP 2.5 ale nie posiada obowiazkowego upadtu do dasha kinecta wobec czego jest ono nieaktywne
    nfs wymaga juz kinecta i tyle
     
  6. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
    pamiętaj by wypalać na DL+ najlepiej verbatima i z najmniejszą prędkością i jeśli masz starsza przeróbkę pamiętaj by urzyc actvate iso w najgorszym wypadku pobierz fife z innego źródła
     
  7. Draptol787

    Draptol787 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czytaj ze zrozumieniem, mam fife 11 która działa, mam LT v1 :), problem polega na tym żę mam betę tego dasha pod kinecta i grałem w fable 3 bez problemu. NFS hotek natomiast ładnie instaluje się na dysku konsoli ale rzy odpaleniu napęd wydaje dziwny dźwięk i gdy się rozbuja to wyskakuj komunikat że płyta nieczytelna. Grę nagrywałem z prędkością 2,4x. Co to może być ???
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    AP2.5 to chyba oczywiste
     
  9. Draptol787

    Draptol787 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli nie zagram sobie w nfs :/ bo jest to zabezpieczenie ???? Ale ja mam przecież bete tego dasha a niby fable 3 to ma a grałem w nie normalnie bez żadnego ale :/
     
  10. kamilol12

    kamilol12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    fable ma zabezpieczenia!
     
  11. deepdarek

    deepdarek Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tychy, Poland
  12. szelka_512

    szelka_512 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Graleś , na tej wersji Beta , ponieważ pewnie masz napęd Samsung'a , który nie obsługuję AP 2.5 , dlatego grałeś w Fable 3.

    Pozdro.;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum