1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Małe pytanko. Mam nadzieję, że ostatnie ..

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez krzysiek058, Sierpień 17, 2010.

  1. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Chcę kupić Xboxa 360 Elite Jaspera, ale nie widzę konsol z wgranym LT . Ale myślę, że mogę kupić oddzielnie Arcade z LT 1.1 za 700 zł + dysk za 140 zł. To chyba będzie to samo? Mieszkam w małym mieście, więc nie mam możliwości przeróbki.

    HoFi:2.Nazwa tematu powinna mniej więcej opisywać problem lub zagadnienie w nim zawarte. Każdy temat typu "Problem", "Pomocy" itd. będzie natychmiast zamykany później kasowany.//KOSZ
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Tak bedzie to samo tylko ze nie bedziesz mial headsetu, koloru czarnego konsoli. A arcade z lt 1.1 kupisz taniej nowego niz 700zł:)
     
  4. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie widzę Jasperów z LT poniżej 700 zł. Klik
    Widzę, że allegro chyba usuwa te aukcje. Ja kupuję konsolę za 2 tygodnie, bo wtedy już będę miał całkiem kasę, ale lepiej wcześniej się upewnić itd. Ale do tego czasu, to na pewno pojawi się sporo nowych aukcji ;p
     
  5. Litz

    Litz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    Ja za 629zl kupilem NOWA konsole...wiec jak dasz 700zl to przeplacisz ;]
     
  6. damiax12

    damiax12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    slim

    lepiej kup sobie XBOX SLIM
     
  7. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nową, przerobioną? Jakoś nie widzę przerobionych w takiej cenie, więc pewnie będę musiał przepłacić.
     
  8. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Moim zdaniem lepiej kupić Elitke, a potem przerobić sobie u kogoś. Wyjdzie taniej.
     
Wczytywanie...

Poleć forum