1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Małe pytanko związane z Kinectem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kania-ssj4, Czerwiec 16, 2011.

  1. kania-ssj4

    kania-ssj4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janów Lubelski
    Mam xboxa 360 elite z wgranym LT+ zakupiłem kinnecta wszystko śmigało jak trzeba..Wkładałem płytkę z adventures i tak dalej i śmigało aż miło ale naleciała mnie ochota na crysisa 2 wkładam płytkę a tam pjawia się takie logo xbox 360 i oddtwórz dvd i nic się nie dzieje co z tym mam zrobić??..Zepsółem przeróbkę czy jak? proszę o szybką odpowiedź co muszę zrobić żeby z powrotem grać w zwykłe gry???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jesters

    Jesters Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  4. kania-ssj4

    kania-ssj4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janów Lubelski
    a jak sprawdzić tą wersję??..i Co znowu muszę przerabiać xboxa na nowo?!!!...dopiero co wydałem kase żeby mi przerobili i znów lipa?..Jak bym wiedział to bym tego kinnecta nawet nie podłanczał czyli teraz będą mi chodzić same orginały??
     
  5. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Dasha mozesz sprawdzić w ustawieniach konsoli w sekcji informacje o systemie. No teraz musisz na nowo przerabiać jeżeli to najnowszy dashboard
     
  6. kania-ssj4

    kania-ssj4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janów Lubelski
    a możesz mi powiedzieć jaki do dash? to zara pujdę na dół i sprawdzę...
     
  7. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
  8. kania-ssj4

    kania-ssj4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janów Lubelski
    to samo;/..czyli przerabiać jeszcze raz?!!
     
  9. Jesters

    Jesters Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak musisz przerobić jeszcze raz, w sumie jest jeden plus z tego, taki że bd miał nowszą wersje LT+ 1.9 który niedawno wyszedł
     
  10. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    no ale będzie znowu musiał płacić z 70zł.. J tu żadnego plusa nie widze
     
  11. Klocek

    Klocek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie przesadzaj, koszt przeróbki to koszt 1 gry na xboxa.
     
  12. kania-ssj4

    kania-ssj4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janów Lubelski
    no dobra nawet nie chodzi o kase... tylko ja pochodzę z małego miasteczka i znów trzeba bedzie naped wysyłać czy gdzies jechać...;/....a 2.0 kiedy wychodzi? zeby nie było że 3 raz będę wysyłął:D moze poczekać lepiej?
     
  13. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    1.9 dopiero co wyszło więc nie ma sensu czekać
     
  14. kania-ssj4

    kania-ssj4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Janów Lubelski
    A da radę jakoś samemu to zrobić bo bardzo zależy mi na czasie... ostatnio próbowałem ale coś nie wyszło:D
     
Wczytywanie...

Poleć forum