1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Małe pytanko

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tooomoo123, Marzec 11, 2010.

  1. tooomoo123

    tooomoo123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam małe pytanie czy gry przerobione na wave2 będą chodzić z oprogramowaniem ixtreme 1.61 ?? Proszę pomóżcie z góry dziękuje .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Nie beda, musisz nagrac plytke activate i wrzucac ja przed kazdym odpaleniem gry.
    P.S. Jesli to jest 1.61 Non-Stealth to odczyta wszystko :).
     
  4. tooomoo123

    tooomoo123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy np gry przerobione na wave 2 będą chdzić na iXTREME LT ?
     
  5. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ixtreme 1.61 czyta wave 1,2,3,4
     
  6. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    Tak.. iXtreme LT tak samo jak 1.61 NS łyka wszystko bez żadnego patchowania itp :)
     
  7. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    nie,dla LT nie przerabia się gier
     
  8. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    LOL... będzie działało... LT czyta wszystko wiec jak ma gre w Wave5 a przerobi na Wave2 to będzie działało ale nie ma takiej potrzeby! Nie mieszaj chłopakowi!
     
  9. tooomoo123

    tooomoo123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To wkońcu będą działać czy nie :D Bo mam kumpla co ma xbox-a ma on ixtreme 1.51 i ma trche gier, i nie wiem czy jak bede mial ixtreme 1.61 czy LT to czy jego gry będą działać na mojej konsoli.
     
  10. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    tak,chodziło mi o to ,że nie ma takiej potrzeby ;)
     
  11. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    Jeżeli on ma 1.51 czyli wszystkie gry ma patchowane na Wave3 i ty będziesz miał 1.61 to będą działały..
    A jak jeszcze nie masz przerobionego to przerabiaj śmiało na 1.61 ale NS lub iXtreme LT (polecam!) :)
     
  12. tooomoo123

    tooomoo123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki wszystkim pomogliście mi :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum