1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Male pytanko

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez waski88, Grudzień 15, 2008.

  1. waski88

    waski88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2008
    Posty:
    234
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    czy grajac w dema na x360 odblokowuja sie osiagniecia
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie odblokowują się.
     
  4. waski88

    waski88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2008
    Posty:
    234
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
  5. marcin666

    marcin666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Po pierwsze - czy mając osiaedlowego neta moge poprostu wpiąć bezpośrednio kabel do konsoli??? Po drugie jeżeli użyłbym jako monitorora zwykłego monitora komputerowego jak uzyskam sound ,da się jakoś podpiąć głośniki pod konsole??? I po trzecie - jak wy sobie radzicie z ceną gier na "ixa"???Sory za zawał pytań ale mam konsole od niedawna i nie daje rady wszystkiego sam ogarnąć:).
     
  6. Salzman

    Salzman Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mozesz podpiac dodatkowe glosniki nie ma problemu, ale nie wiem jak .P
     
  7. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    1. z netem to może być różnie bo jeżeli masz go przydzielanego po adresach MAC to będziesz potrzebował router z opcją copy MAC adress
    2. jeśli chodzi o dzwięk to: http://x360iso.org/showthread.php?t=6567
    3. każdy orze jak może :)
     
  8. Rychu1984

    Rychu1984 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świdnica
    Mam takie pytanie ,jak się wrzuca gry na dysk ,mam przerobionom ,mi chodzi jak się wrzuca gry na dysk ,mam 120 i chce wrzucić proszę o podpowiedz.
     
  9. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    jak będziesz miał grę w napędzie to wejdź na zakładkę Biblioteka gier i wybierz tą gre. pojawi się menu i tam będzie Zainstaluj na dysku twardym
     
  10. krv

    krv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2007
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Busko
    Jak będziesz w zakładce mój xbox to przy tym pierwszym okienku gdzie jest logo z grą naciśnij Y. Będziesz miał tam opcje zgraj na dysk .
     
  11. Rychu1984

    Rychu1984 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świdnica
    podaj pokolei co i jak bo nie mogę znaleźć
     
  12. Rychu1984

    Rychu1984 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świdnica
    podaj pokolei co i jak bo nie mogę znaleźć
     
  13. Rychu1984

    Rychu1984 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świdnica
    No coś mi to nie wychodzi, bo zara mi gra się uruchamia ,co w tej bibliotece mam dać bo nie mam gier tam , próbowałem nic się nie dzieje i zara mi się gra uruchamia ,a żadnego menu nie ma ,bende w dzięczny za pomoc .
     
  14. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    jak masz płytę w napędzie to idz do Biblioteki gier. będzie tam pozycja z tą grą i jak ją wybierzesz to pojawi się zakładka z dodatkowymi opcjami i tam to jest. głupie pytanie ale masz w ogóle nxe?
     
Wczytywanie...

Poleć forum