1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Małe pytanko

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez tooomoo, Sierpień 2, 2010.

  1. tooomoo

    tooomoo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam takie pytanie czy jak masz już grę Assasin's Creed 2 (gra na konslole przerobioną) jest ona w wersji angielskiej czy można by zrobić aby jakoś ją spolszczyć ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DKT_50

    DKT_50 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To nie PC, raczej nie. ( nie jestem pewny, ale na logikę to raczej nie )
     
  4. zero2

    zero2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
  5. TheDarkKnight

    TheDarkKnight Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    160
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Wielkopolska
    Musisz mieć wersję PL inaczej się nie da. Inna sprawa na PC.
     
  6. rzezol

    rzezol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2010
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Raczej się nie da. Raz tylko tak się udało w przypadku Call Of Juarez Więzy Krwi ale tylko dlatego, że język polski był już zawarty w plikach z grą.
     
  7. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ten tytuł nie. Niektóre tak. Np. Call of Jurez, albo GTA IV po "wrzuceniu" do paczki podmienionych plików językowych stawała się wersją z napisami. Z AC2 tak nie da rady. Jeżeli chcesz spróbować to musiałbyś ściągnąć polską wersję PC. Odnaleźć odpowiednie pliki językowe i przy pomocy programu (o ile pamiętam Xbox 360 Backup Creator) otworzyć obraz i przekopiować te pliki. Taka operacja może się również nie powieść przez co gra po nagraniu może nie działać prawidłowo.
     
  8. sathorn

    sathorn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Bodajże było też kilka tytułów które miały polonizację do ściągnięcia z XBLA (ale głowy nie dam).
     
  9. tooomoo

    tooomoo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Trudno się mówi. A co do gta4 mam juz nagrane na plytke ale wersja ang i da sie jakos zrobic tak aby nie tracic nastepnej plytki ?? Czy trzeba sciagnac wersje PL i nagrac na nowa ?
     
  10. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Konsola to nie pc, tak więc nie da rady, a przynajmniej nie bez nagrania następnej płytki, chyba, że masz xbr.
     
  11. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mogliby zrobić coś takiego:
    Ściągasz na np: pendrive spolszczenie i zapisujesz na dysku. Proste i pożyteczne.
     
Wczytywanie...

Poleć forum