1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Małe pytanko.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ysy, Luty 2, 2011.

  1. ysy

    ysy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Witam. Mój problem tkwi w programie ABGX. Mam na PC wersję 1.0.4 i 1.0.5. Na obydwóch wersjach ustawiałem według tego poradnika -->

    Kod:
    http://xboxforum.pl/iso-f31/przygotowanie-obrazu-iso-do-gry-na-lt-73831.html

    Kod:
    http://img694.imageshack.us/f/41556095.png/
    Kod:
    http://img146.imageshack.us/i/62226621.png/
    Kod:
    http://img717.imageshack.us/i/96805290.png/


    Zdziwiły mnie te żółte napisy i nie wiem, czy po nagraniu tej gry odpali ona się na konsoli.

    Czy powinienem ustawiać w ABGX tak samo każdą grę jak w poradniku którym podałem wyżej czy tylko te gry które mają blokadę AP 2.5? (Assasin 3, NFS HF, Fable3)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Gry nie ma w bazie więc wali na żółto bo nie może jej zweryfikować z plikiem z bazy.

    Poza tym jak masz nowego dasha/chcesz grać po necie to odpuść sobie polskiego black ops'a, nie ma do niego sektora ap25 i takiej gry nie odpalisz na najnowszym dashu.
     
  4. ysy

    ysy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Nie zamierzałem grać po LIVE w polskiego Black Ops'a. Mam najnowszego dasha i najnowsza przeróbkę LT + a napęd LiteOn. Czyli mam rozumieć że Black Ops od SZOPASQUAD nie będzie działać na najnowszym dashu i przeróbce? Nadal nie otrzymałem odpowiedzi na moje pytania. Z góry dzięki. Pozdrawiam ;)
     
  5. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Na dashu 12625 polski black ops nie ruszy.
     
  6. ysy

    ysy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    A najnowszy jaki jest? :)
     
  7. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    12625
     
  8. ysy

    ysy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    To mogę spokojnie wypalać już płytkę w abgx jest wszystko ok? ;)

    Czy powinienem ustawiać w ABGX tak samo każdą grę jak w poradniku którym podałem wyżej czy tylko te gry które mają blokadę AP 2.5? (Assasin 3, NFS HF, Fable3)
     
  9. stefan91

    stefan91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak samo
     
Wczytywanie...

Poleć forum