1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Malutki problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Xelir, Marzec 4, 2012.

  1. Xelir

    Xelir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mam taki malutki problem.
    Mam Xbox'a Arcade Jasper.
    I jak sobie gram to np. na xboxie czasem się świeci lewa góna lampka (na padzie też) a czasem na x'ie świeci prawa górna lampka a na padzie normalnie lewa. Tzn. tak jakby pierwszego pada xbox widział jako pada nr.4
    Przejmować się tym? ;p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Sorry że się podpisze pod tematem ale dzieje mi się tak samo , mi zaczęło się tak dziać ( tak mi się wydaje ) jak uszkodził mi się kabel łączący dysk z konsolą teraz przed każdym włączeniem xa muszę trochę poruszać kabel aż złapie styki
     
  4. Xelir

    Xelir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Akurat ja nie mam dysku więc to raczej nie przez to ;p
     
  5. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Konsolę trzymasz w pionie czy w poziomie?
    Być może siada moduł RF... koszt nowego to ok. 10 - 15zł ; )
     
  6. mcmarycha

    mcmarycha Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dokładnie albo po prostu g-sensor ten co odpowiada za położenie konsoli sie psuje
     
  7. Xelir

    Xelir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsole trzymam w pionie.

    Czyli to nic poważnego, nic nie powinno sie dalej z tym dziać, tylko tak będzie sie przełączać?
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1064
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Poczep ją i problem minie

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum