1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mały ekran ?!

Temat na forum 'PC' rozpoczęty przez nox3345, Sierpień 30, 2012.

  1. nox3345

    nox3345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2012
    Posty:
    97
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdańsk <3
    Siemka ! ,

    Mam taki mały problemik : dostałem nowy komputer a raczej laptopika :D
    I jak uruchamiam gry to mam po prawej i po lewej takie 2 pasy czarne , a przez to nie mam gry na pełnym ekranie tylko w takim jakby okienku .
    Chciałbym prosić was o pomoc bo naprawdę to wkurza , Pare informacji :

    Firma Laptopa : Lenovo
    Karta graficzna : [Sprawdzane dzięki programowi : dxdiag] : Nazwa : Intel(R) HD Graphics Family ,,, Producent : Intel Corporation

    Mniejszy ekran przy grach typu : Battlefield Play4Free , Wolf Team . Przy tych grach próbowałem , przy innych nie . Grałem jeszcze w minecraft i tam jest wszystko ok , tylko że tam sam powiększasz ekran .

    Noxu
    Liczą się dobre chęci ..
    Dzięki :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Rozdzielczość zmienić

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. nox3345

    nox3345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2012
    Posty:
    97
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdańsk <3
    Niestety mam na 1366 x 768 a to jest maks . Chyba że jak uruchomię grę to wtedy będę mógł zmienić .
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Na mnijsza zmien. Twkiej klasy zabawa nie jest do gier ;)

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  6. Kamilmix

    Kamilmix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ossowice
    Zmień rozdzielczość w grze, a nie systemu.

    Tapnięte z Galaxy Ace
     
  7. mixerowns8

    mixerowns8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Masz zintegrowaną karte nie pograsz sobie niestety w nowsze gry
     
  8. krysin

    krysin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    Zależy jaki model laptopa posiada.

    Prawdopodobnie mam tego samo laptopa co @nox3345 i grałem w najnowsze tytuły bez problemu ; ) Max Payne 3 itp
    Sprawdź czy nie masz dwoch kart graficznych PPM na Mój komputer>Właściwości>Menadżer urządzeń>Karty Graficzne.
     
  9. Los_Emilos

    Los_Emilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2012
    Posty:
    195
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Zależy czy mówisz o nowych czy starych grach. Nowe na 100% powinny obsłuchiwać natywną rozdzielczość twojego monitora natomiast jeśli chodzi o starsze to będzie problem. W niektórych grach, jak np. w Dawn of War, trzeba w pliku tekstowym .txt wpisać rozdzielczość.
     
  10. ziutas

    ziutas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    95
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    W kartach intela jest możliwość ustawienia skalowania obrazu na pełny ekran. Trzeba wejść w ustawienia (w tray'u przy zegarku jest ikonka od sterownika) i szukać skalowania. Osobiście jednak wolę te pasy po bokach, bo bez nich obraz jest nienaturalnie rozciągnięty. Jeśli nie znajdziesz, to pisz PW :)

    OBEY ZIUTAS !! <=> tapatalk...
     
Wczytywanie...

Poleć forum