1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

mały problem w działaniu FSD2...(POMOCY) :/

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Mariano86, Październik 15, 2011.

  1. Mariano86

    Mariano86 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
    Witam :) Posiadam przerobiona konsole JTAG-em.Wszystko działało ok az do czasu kiedy to ustawiłem sobie dashboard Freestyle 2 jako główny odpalajacy sie wraz z uruchomieniem konsoli.Niby wszystko działa dobrze,jednak nie mam juz mozliwosci otworzenia szybkiego menu za pomoca wcisnięcia środkowego przycisku "x" na padzie :/
    wiadome jest,że ten przycisk działa bo mozna dzieki niemu normalnie odpalić konsolę..."szybkie" menu działa również po odłaczeniu dysku twardego więc pewne jest,że to nie jest wina ani konsoli ani pada a raczej tego całego dashboardu :/
    czy wie ktoś może jak pozbyc sie tego błedu? teraz zmuszony jestem odpalać całą konsole po znudzeniu danego tytułu i odpalaniu jej ponownie :/ bardzo prosze o pomoc... :/
    ps. jeśli nie jest to odpowiedni dział na tego typu problemy to bardzo proszę moderatorów o przekierowanie tematu ( ten dział wydawał mi sie odpowiedni)

    pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. password

    password Banned

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2008
    Posty:
    211
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny śląsk
    skonfiguruj sobie dashlauncha, bo on ma zdolności do ukrywania NXE


    Jak ustawisz tak dashlauncha to powinno być wszystko ok
     
  4. szopenpolice

    szopenpolice Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zmień wpis w launch.ini na (nohud = false).
     
  5. Mariano86

    Mariano86 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
    password zrobiłem i nie zadziałało :/
     
  6. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
  7. Mariano86

    Mariano86 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
    sajdorr wyobraz sobie,że poświeciłem na ten poradnik nie dziesięc sekund a znacznie więcej
    zrobiłem wszystko tak jak piszesz,ale nadal nie wyskakuje mi to szybkie menu :/
     
  8. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    lgdzie masz zapisany plik launch.ini ? na dysku xboxowym ?

    najwidoczniej nie zapisuje Ci sie plik launch.ini <- wyciągnij go na kompa i zedytuj tak jak kolega wyżej podpowiedział

    nohud = false

    zapisz i skopiuj spowrotem :)


    jak nieśmiga to sciagnij launch.ini i podaj nam co Ci tam pisze :D
     
  9. Mariano86

    Mariano86 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
    JEST! :D udało się ;)
    dzięki wam za pomoc ;D
    serdeczne Bóg zapłać ;D
    temat do zamkniecia ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum