1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mały problem w rozpoznaniu Xboxa360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez misiek(m.s), Lipiec 11, 2012.

  1. misiek(m.s)

    misiek(m.s) Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jugów
    Witam ostatnio zakupiłem gołego Xboxa 360 jest on z roku 2007-10-03 i ma wyjście HDMI więc od razu byłem pewny że to wersja Falcon nawet stwierdziłem to po rodzaju wtyczki z tej strony
    Kod:
    http://rosetta.null-zero.com/wp-content/uploads/2008/12/xbox360_model_guide.jpg
    lecz na konsoli jest że potrzeba zasilacza 12V--16.5A;5V--1A a ztego co się orietuje bedzie to zasilacz 203W a taki jest w starych konsolach a nie w Falcon'ach które maja zasiłkę 175W

    Także co wy o tym myślicie jest to Falcon czy coś starszego??

    Z góry dzięki za odpowiedź:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    zephyr pewnie, one mają hdmi i 203W
     
  4. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Jeżeli gniazdo jest takie jak w falconie a nie ma hdmi to jest to opus. Falcon posiada hdmi.
    Więc w tym przypadku jest to falcon, obudowa widocznie jest podmieniona
     
  5. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jeśli nie masz w gnieździe zasilania na środku bolca to jest Falcon .
     
  6. slashg

    slashg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie zawsze podmieniona, w pierwszych falconach było 16,5A na obudowie.
     
    1 osoba to lubi.
  7. misiek(m.s)

    misiek(m.s) Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jugów
    niema śladów żeby konsola była otwierana więc chyba tak jak pisze kolega !slashg jest to początek falcon'a który miał 16,5A ale nie słyszałem nigdy że pierwsze falcon'y miały 16.5A może ktoś to jeszcze potwierdzić :friendly_wink:
     
  8. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Sam takiego posiadam .
    Sprawdź czy w gnieździe zasilania na środku nie mam bolca .
     
    1 osoba to lubi.
  9. misiek(m.s)

    misiek(m.s) Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jugów
    W gnieździe zasilania na środku nie mam bolca
     
  10. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    A może obudowy zamienione są heh

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum