1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

mały problem z FSD2 na JTAG :/ POMOCY!! :/

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Mariano86, Październik 15, 2011.

  1. Mariano86

    Mariano86 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
    Witam Posiadam przerobiona konsole JTAG-em.Wszystko działało ok az do czasu kiedy to ustawiłem sobie dashboard Freestyle 2 jako główny odpalajacy sie wraz z uruchomieniem konsoli.Niby wszystko działa dobrze,jednak nie mam juz mozliwosci otworzenia szybkiego menu za pomoca wcisnięcia środkowego przycisku "x" na padzie :/
    wiadome jest,że ten przycisk działa bo mozna dzieki niemu normalnie odpalić konsolę..."szybkie" menu działa również po odłaczeniu dysku twardego więc pewne jest,że to nie jest wina ani konsoli ani pada a raczej tego całego dashboardu :/
    czy wie ktoś może jak pozbyc sie tego błedu? teraz zmuszony jestem odpalać całą konsole po znudzeniu danego tytułu i odpalaniu jej ponownie :/ bardzo prosze o pomoc... :/
    ps. jeśli nie jest to odpowiedni dział na tego typu problemy to bardzo proszę moderatorów o przekierowanie tematu ( ten dział wydawał mi sie odpowiedni)

    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szmelc

    szmelc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    109
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wydaje mi sie ze zle ustawiles dashlauncha. to powinno ci pomoc

    http://xboxforum.pl/oprogramowanie-f13/[tutorial]-poradnik-swiezego-jtagowca-104876.html
    edit
    cos nie tam z tym linkiem
    znajdziesz w dziale jak cos
     
  4. Mariano86

    Mariano86 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
    ustawiłem tak,ale to nic nie pomogło... :/ nadal nie moge właczyc tego małego meny za pomoca środkowego przycisku x na padzie :/
     
  5. wzdryngiwacz

    wzdryngiwacz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    musisz przeinstalować dash launcha jeszcze raz i zmienić opcję z jakimi będzie sie uruchamiał. Kiedy będzie instalator pytał się o czy zmienic konfiguracje, dajesz tak a potem odpowiadasz na pytania pojawiające się na ekranie. Jedna z nich tyczy się jak ma działać duże X na padzie. Niestety nie pamiętam dokładnie jak brzmi to pytanie dokładnie. Ale na pewno tam jest bo sam tez tak sobie zrobiłem a potem "odkręciłem" do stanu pierwotnego.
     
  6. Mariano86

    Mariano86 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
    dzieki za odpowiedzi :) juz pozbyłem sie problemu :)
    niestety żadna z waszych rad nie okazała sie dobra ...powód był inny jednak z góry dzieki za odpowiedzi
    pozdrawiam
     
  7. karlitoo

    karlitoo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    48
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam podepnę sie pod temat....mam problem z okładkami w sumie to loteria robiłem reinstalacje FSD i nie chce mi pobierać okładek małe niby mam a dużych nie mam...przed instalacją miałem ok moze jakiś sygestie co robie nie tak ????
     
  8. Jakub Nieścioruk

    Jakub Nieścioruk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    To moze napisz jak rozwiazales problem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum