1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mały problem z kopiami

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xmaniak9, Kwiecień 26, 2011.

  1. xmaniak9

    xmaniak9 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wolbromów
    Witam....otóż mam problem bo tak: kupiłem xboxa 360 elite używanego z 2008-04-17...ostatnio go przerobiłem na Lt + później sprawdzałem z kolegą czy wszystkie piraty działają i niestety...halo reach nie poszło ale np asasin 1 już tak fifa 10 i enslafed....kumpel mi mówił że mogę mieć spofa tylko ja nie ogarniam tego dobrze...co mam zrobić żeby wszystkie piraty mi chodziły i te najnowsze...a no i mam napęd benq a ponoć powinien być już liteon fabrycznie w tym modelu.... Proszę was o mądre dorady
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  4. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Jaki masz dash bo jak 12625 to on blokuje kilka gierek między innymi halo reach, cod mw2, cod black ops i coś tam jeszcze. Musisz ponownie nagrać te gierki z wgranym pliczkiem ap2.5.
     
  5. xmaniak9

    xmaniak9 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wolbromów
    A jak sprawdzić jakiego mam dasza w konsoli ?
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  7. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Załącz boxa wejdź w ustawienia i będzie chyba coś takiego jak Dane systemowe i tam będzie pisało.
     
  8. xmaniak9

    xmaniak9 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wolbromów
    No pisze w 3 linice od dołu coś tam D:2.0.12625.0 . Coś tam dalej...
     
  9. xmaniak9

    xmaniak9 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wolbromów
    No pisze w 3 linice od dołu coś tam D:2.0.12625.0 . Coś tam dalej... Co mam teraz zrobić...chce pograć w najnowsze gry :)
     
  10. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Wszystkie gry działają na tym dashu prócz halo reach, cod mw2, cod black ops do tych gierek dogrywasz pliczek i potem je wypalasz poradnik masz wyżej podany.
     
  11. xmaniak9

    xmaniak9 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wolbromów
    Ok dzięki sprawdze to....a czy jest możliwość że w mojej konsoli był wymieniany napęd bo mam benq sprawdzałem białe kable są...nie powinien być w tym modelu liteon ?
     
  12. xmaniak9

    xmaniak9 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wolbromów
    A czy będą działały mi takie gry jak asasin najnowszy nfs hot pursuit i fable 3 czy będę musiał dogrywać do nich ap25 czy dasz zablokuje mi te gry ?
     
  13. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Do Fable 3, NFS HP i AC:B też trzeba wgrać ap2.5.
     
  14. xmaniak9

    xmaniak9 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wolbromów
    A jak x nie będzie mi odpalał gier nawet tych z wgranymi AP25 to może być przyczyną że nie mam oryginalnego napędu w konsoli tylko inny zamieniony jakiś bo się martwię że poprzedni właściciel mógł to zrobić i dlatego to halo reach mi wtedy nie poszło
     
  15. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    moze byc i tak.....
     
Wczytywanie...

Poleć forum