1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mały problem z przeróbką ;/

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jaroszy, Październik 15, 2011.

  1. Jaroszy

    Jaroszy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sandomierz
    Witam. Mam do Was pytanie związane z przeróbką mojego Xboxa. Otóz jakiś tydzień temu zakupiłem xboxa 360 na allegro jest to xbox Arcade wersja Fat.Xbox miał już dwóch właścicieli i w tym tkwi problem że ten od którego zakupiłem nie wie jaka jest w tej konsolce przeróbka ;/ Czy jest jakiś sposób aby dowiedzieć się jaka jest tam przeróbka zainstalowana ? Moge powiedzieć tylko tyle że konsolka jest z 2009 ma już wejście HDMI i te nieco starsze gry wchodzą np.Mafia II Gta IV lub Prince of Persia Zapomniane piaski, lecz jeżeli chcę już zagrać w Call of Duty Black Ops lub Assasina Creeda to pojawia się czarny ekran przy włączaniu gry i konolę trzeba resetować.Bardzo prosze o pomoc płytki nagrywałem zgodnie z instrukcjami obraz dvd oraz iso z prędkością 2-2,4.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kamil90hg

    kamil90hg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    prawdopodobnie jest to przerobka lt+1.1
     
  4. Jaroszy

    Jaroszy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sandomierz
    Aha. A jak mogę zapobiec temu problemowi z grami słyszałem o jakimś programie abgx360 tylko nie wiem na czym polega ta cała procedura przepuszczania przez niego obrazu iso i o co w ogóle z tym chodzi :( Sorry ale ejstem strasznie zielony w tych sprawach ;/
     
  5. Jaroszy

    Jaroszy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sandomierz
    I jak pomożecie w tej sprawie ?
     
  6. OrangeMan

    OrangeMan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Biestrzykowice
  7. Jaroszy

    Jaroszy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sandomierz
    Niestety nie posiadam dysku Sata jest może jakiś inny sposób może jakiś patch ?
     
  8. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Chyba chodzi ci o porty sata
    x360usb pro ~200zł

    albo oddaj komuś i ci za 50zł przerobi
     
  9. Jaroszy

    Jaroszy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sandomierz
    Pff ja dziękuję za te wasze rady sam poszperałem i to zrobiłem bez żadnych kombinowań ! Spatchowałmem obraz płyty 360 Games Patcher i gra chodzi aż miło
     
Wczytywanie...

Poleć forum