1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mały problem z softem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez RurzowyKrzonszcz, Czerwiec 18, 2010.

  1. RurzowyKrzonszcz

    RurzowyKrzonszcz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pabianice
    witam
    przerobiłem sobie xboxa, mam najnowszy soft ixtreme life touch
    tylko mam kilka problemów:
    -mam i nie mam avatara, gdy zagram w jakąś grę i z niej wyjdę to się pojawia, a gdy chcę go zedytować mam komunikat, żeby zgrać aktualizację ( pewnie chodzi o XNE, chociaż przed przeróbką to miałem, konsola z 2010 r )
    -wszystkie gry śmigają ale wychodzę z nich czasami po 20 sekund, to trochę irytujące
    dopiero gdy wyciągnę płytę to wychodzi od razu

    gdy przyszedłem po odbiór konsoli, dostałem jakąś płytkę, mówił, że jest bardzo ważna
    może ona pomoże mi z moimi problemami?
    czy to normalne?

    pozdrawiam, krzonszczyk
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lukeskajloker

    lukeskajloker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Ta płyta to klucz dvd nie gub jej bo tylko można klucz przez mra odczytać (cięcie ścieżek) podłącz się do Live i pobierz akutulke a co do gier to normal wyczyść cache (poradnik na forum) a masz dobry dysk (ten sam)??
     
  4. RurzowyKrzonszcz

    RurzowyKrzonszcz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pabianice
    mam dysk 120 gb, od elite i jeszcze dużo wolnego miejsca
    nie mogę się podłączyć do neta, bo mam router i nie wiem jak to skonfigurować
    i mógłbyś podać link do tego tutka z czyszczeniem cache? byłbym wdzięczny
     
  5. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Wchodzisz w ustawienia konsoli>pamięć i na dysku dajesz "Y" i tam masz opcje formatuj i wyczyść cache.
     
  6. RurzowyKrzonszcz

    RurzowyKrzonszcz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pabianice
    pozbycie się cache nic nie dało :(
    a nie wiem jak się połączyć z netem, mam router
     
  7. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Jest na forum poradnik jak podłączyć xboxa do netu. Jak masz router to wpinasz kabel z konsoli do routera sieciowy. Sądzę że masz DHCP czyli ip samo ci przydzieli bo na kompie nie masz wpisanych sztywno adresów.
     
  8. RurzowyKrzonszcz

    RurzowyKrzonszcz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pabianice
    robiłem tak już dawno i nie działa
     
Wczytywanie...

Poleć forum