1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Maly problem :)

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez sanfiloo, Lipiec 13, 2012.

  1. sanfiloo

    sanfiloo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam Taka mala sprawe mam tzn. nie wiem o co chodzi, a mianowicie
    Mam xboxa-a z Lt 2.0 15574.0 aktualnie wgrane z przez pendrive-a Podczas wlozenia samej plyty wypalonej Wiedzmin 2 pod Lt 2.0 oczywiscie Wyskakuje blad E66 wyciagne plyte i zresetuje konsole jest wszsko ok dziala normalnie Nic bym nie mowil ale przy orginalnum Max Payne 3 wyskakuje tez blad E66 Dla porownania chociaz nie wiem czy to dobre porownanie Fifa 12 dziala orginalna jaki i wypalona
    Z gory dzieki za mala pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    wgraj LT+ na nowo.
     
  4. Mati_Nowakowski

    Mati_Nowakowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    109
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Okolice Brzeska
    No niestety chyba będziesz musiał zrobić tak jak mówi kolega z góry :)
     
  5. htc139

    htc139 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    e66 to spoofnołeś go na nieoryginalny napęd stąd xgd3 nie śmigają
     
Wczytywanie...

Poleć forum