1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

mam 5960 g a powinienem mieć 5975g

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Krawol, Kwiecień 23, 2010.

  1. Krawol

    Krawol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    1001
    Polubienia:
    114
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa | Otwock
    elo mam problem tak jak w temacie? w left 4 dead 2 pokazuje mi ze mam 44/55 osiągnięcia i 860 g a powinienem miec 45/60
    875 g bo jak wejde do szegółowych informacji osiągnięc gry to wtedy pokazuje ze mam 875g z l4d2. Ale nie mam głównie 5975g.

    po prostu tak jakby nie dodało się do sumy G
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Maderfaker

    Maderfaker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    .
    a robiles reset konsoli czy odrazu piszesz ? moze najpierw zrob resa
     
  4. Krawol

    Krawol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    1001
    Polubienia:
    114
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa | Otwock
    jaki reset skoro nawet na xbox.com w moim profilu jest błąd suma jest 5975 g a wyświetla się na głownym 5960g. To pewnie jakiś bugggg.......
     
  5. Grzmot

    Grzmot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Po pierwsze, aż tak cie to boli ? :p Poczekaj trochę, może coś się bloknęło ?
     
  6. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Zdobyłeś jednego aczika i chcesz żeby natychmiastowo się wszystko zaktualizowało, cierpliwości..

    To wszystko nie trwa błyskawicznie, nie musisz od razu z tego powodu tematów zakładać i śmiecić. Jak widzisz, teraz już wszystko jest ok i ten cały topic był niepotrzebny, zastanów się następnym razem.
     
  7. Sebaaaaa310

    Sebaaaaa310 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Ale problem. Poczekaj może niedługo bedzie ok
     
  8. Krawol

    Krawol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    1001
    Polubienia:
    114
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa | Otwock
    te g mam z forzy 3 a tamto do tej pory nie mam
     
  9. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    jakiś glitch albo coś, mi z the cluba do tej pory jednego achievementa nie zaliczyło :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum