1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

mam bana???pomozcie!!!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez koronka, Listopad 8, 2009.

  1. koronka

    koronka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    NoWySaczTO
    chcialem sobie pograc przez neta w forze 3 i przy probie polaczenia wyskoczylo okienko miej wiecej takiej tresci'' konsola zostala zablokowana przez niestosowanie sie do regulaminu live i microsoft nie udziela informacji na ten temat... dodam ze zrobilem sobie 3-cie darmowe konto gralem na nim normalnie w shifta i forze2 a na poprzednim koncie nie bylo zadnych problemow z graniem przez neta...istotny rowniez pewnei jest fakt ze gralem na kopiach zapasowych...:confused: co moge zrobic zeby sie go pozbyc?? czy mozna byloby poprzez wgranie nowego ixtrema??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. vaalery

    vaalery Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ban na konsole i na dysk

    witaj w klubie
     
  4. endriu1145

    endriu1145 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    167
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie trzeba było grać na XBL na kopiach :) Teraz nic się nie da zrobić, trzeba zmienić płytę główną i będzie dobrze :) Nowy iextreme nic nie da to przez niego jest ban ;)
     
  5. koronka

    koronka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    NoWySaczTO
    hmm a ile kosztowalaby taka operacja??
     
  6. swiatek94

    swiatek94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2008
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  7. krzychu098

    krzychu098 Banned

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  8. AnarchyMen

    AnarchyMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    509
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grudziądz
    Na konsolach z 2006 i chyba 2007 można było zdjąć bana , poszukaj na google jeżeli masz 2008,2009 to już nic ci raczej nie pomoże :)
     
  9. koronka

    koronka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    NoWySaczTO
    oki dzieki za pomoc plusiki leca.... =(
     
  10. <one step ahead>

    <one step ahead> Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    z południa
    Podepnę się z pytaniem odnośnie bana na Extreme.Czy wystarczy,że odpalę gre będąc online,nie posiadająć Live Gold,to też dostanę bana?

    Lub czy mając extreme na pokładzie odpalając konsolę będac online,ale bez gry w napędzie,tylko w celu przejrzenia Marketplace i zassania dem,to także mogę dostać bana?

    Jest to ogólne,że obojętnie co nie zrobie będąc online z extreme na pokładzie,to oznacza bana?

    Dzięki za pomoc i pozdrawiam
     
  11. sobel

    sobel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Z nikąd
    Konto gold niema nic znaczenie m$ banuje za samo przerobienie.
    2. Zawsze jest szansa na bana na przerobionej "Nie znasz dnia ani godziny kiedy m$ zbanuje cie bez przyczyny"
    Ja np. mam Iextreme 1.6 gram na livie czasem i nie dostałem bana, to zależy od szczęscia.
     
  12. <one step ahead>

    <one step ahead> Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    z południa
    Nie dokładnie takiej odp oczekiwałem,bo to nie wyjaśnia do końca mojego pytania.Ale dzięki za szybką odpowiedź

    Czy nie grając,ani nie odpalając gry będąc online.Po prostu za samo połączenie się online też można dostać bana?
     
  13. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tak można
     
  14. Misieq8

    Misieq8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    W jaki sposob mozna bylo go zdjac??
     
  15. p9p

    p9p Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Infectusem można bana zdjąć na starych konsolach
     
  16. kacper9507

    kacper9507 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
  17. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Ludzi dajcie w końcu żyć normalnym userom tego forum!!!!!
    Bana dostaje się za samo przerobienie xboxa i NIE DA się przed tym uchronić.
    Jedyną możliwością pozbycia się bana jest zmiania konsoli lub płyty głownej( nie znajdziecie w MM, Saturnie czy w sklepie komputerowym ;p)
     
  18. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    [​IMG]


    powstało nowe urządzonko którym podobno BAN-a da sie usunąć

    tu jest opis :

    Some features of the new Cygnos360 V2.0

    - downgrade Xbox360 (production before August 2007 and non-HDMI)
    - switch between the kernel on your Xbox360 and the kernel on Cygnos360 V2 (for example for region-code switching or switching to homebrew/exploitable kernel)
    - no lifting of CE-pin or cutting of traces neccessary
    - protect your data by storing offline information on the Cygnos360 V2 NAND-flash and avoid banning (dirty-NAND concept)
    - directly downgrade on the Cygnos360 V2 NAND-flash
    - easy quicksolder installation of Cygnos360 V2
    - Cygnos360 V2 firmware can be up- und downgraded to any version in the field
    - built from high quality components
    - downgrading takes 1h15m on average on a middle-class PC - reading from and writing to flash takes less than a minute each
    - easy to use
    - a reliable solution for downgrading (Xenon mainboards)
    - run Linux (Xenon mainboards)
    - read and flash your Xbox360 and Cygnos360 V2 NAND-flash in less than one minute
    - Infectus is no longer needed for any of the functions

    Stay tuned, more information will be coming soo


    cena 200 zł
     
  19. gebe14

    gebe14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    gdzie to moge kupić i kto mi to zamontuje?
     
  20. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  21. martinezgp

    martinezgp Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Piaseczno
    Ja robiłem dokładnie tak jak Ty i od tego piątku mam bana ;-(
     

Poleć forum