1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mam beke

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bgszef!, Wrzesień 16, 2011.

  1. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Mam beke. Kazdy teraz robi flash, niektorzy to nawet nazywaja sie serwisem ;) Kurde, nawet kolezka co w zeszlym tygodniu sie pytal, ktora strona wlozyc plyte do napedu haha
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Co poradzisz :D Każdy chce dorobić buehehe :D Ciekawe jak Ci specjaliści spierdzielą komuś konsolę ;)
     
  4. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    To powiedzą, że konsola była zrypana.
    Wolny zawód jak widzę. Chyba też muszę poczytać tutorial i zostać "specem" : P
     
  5. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    I tak większość "dziecioków" nie potrafi nagrać gry poprawnie i spamują forum ^^
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    flash fata nie jest trudny, trzeba poczytać troszke mieć pojęcie wogule o tej tematyce i nie być dzieckiem około 13lat. przy slimce trzeba mieć dużo wiecęj wiedzy i sprzęt
     
  7. aker2

    aker2 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    297
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    POLAND
    THX :) Mam 13 lat a sam to robie
     
  8. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
  9. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    najtrudniejszy i stresujący jest ten pierwszy raz, wiem coś o tym ;D
     
  10. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Cholera ja potrafię naprawić tą konsolę kto ma 400 zł zainwestować ?? Eh trzeba będzie obejść się smakiem taniej konsoli, dam podpowiedź naprawa jest banalnie prosta nawet opisana w pewien sposób na forum, dobra nie wytrzymam a i tak ja jej nie kupię starczy wgrać firmware doshflash i po problemie.


    Oj tak ale jak się grzebie w np PC od dzieciaka to rozebranie konsoli ma się w małym palcu i przerobienie jej.
     
  11. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5433
    Polubienia:
    1699
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Ja z grzebaniem w PC nie mam najmniejszego kłopotu.. Ale jak chodzi o konsolę to mam cykora czy nie wyłamię jakiś zacisków itp.. :D
     
  12. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    @Altres

    Raczej nie wstarczy w dosie zrobic. Pewnie trzeba wiercic albo ciac, a moze i nawet wymienic caly naped. Niewiadomo czy juz koles sam nie drillowal ;P

    @Tomsi

    Najgorszy pierwszy raz hehe pozniej to juz idzie mechanicznie. Gorzej ze slimem, ale tez do ogarniecia.
     
  13. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Starczy dos około 2 tyg temu miałem ten sam problem i dosflash śmignął aż miło, ale oczywiście jest ten procent który mówi że się nie uda i jeśli ktoś ku mojemu postu kupi tą konsolą i się nie uda to bez zażaleń.
     
  14. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    bgszef! maiłem podobny problem z flashem, napęd był wyczyszczony, konsola wyłączyła się przy ładowaniu "banków", po prostu dałem jeszcze raz go do vendor mode i wgrałem flasha i śmiga aż miło patrzeć ;D
     
  15. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5433
    Polubienia:
    1699
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Pamiętam jak rozbierałem pierwszy raz Xboxa pierwszej generacji :D żeby dysk 250GB podpiąć bezpośrednio do PC, a tu się okazało że jest niewidoczny dla PC i trzeba było przez program zrobić go widocznym dla PC, a później znów przerobić by był widoczny dla Xboxa (tak po chłopsku wytłumaczone). Miałem wtedy cykora nieziemskiego, a później to już rozbierałem go lajtowo. Ps. do dziś jest na chodzie :). Leży sobie pod łóżkiem obok PS2.

    Ten pierwszy raz z X360 za pewne nie jest aż taki zły jakby się to robiło wszystko "jak ze ****zką" (potocznie powiedziane..). Myślę że skuszę się na rozbiórkę w momencie jak pojawi się nowy LT. A jak coś zwalę to klucz i oryginalny FW mam :) więc osoba znająca się na tym powinna lajtowo poprawić mój błąd (jakbym popełnił jakiś..).
     

Poleć forum