1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mam duży problem ;/

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez vrs2010, Lipiec 20, 2012.

  1. vrs2010

    vrs2010 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam mam duży problem kupiłem xboxa i nie wiem czy jest on przerobiony nie mam jak tego sprawdzic jest na to jakas metoda ?
    i 2 sprawa to nie potrafie nagrywac gier robie jak na poradniku ,ale mojej nagrywarki nie ma w opcjach img burna no i nagrywam tak jak trzeba i sa jakies bledy w nagrywaniu. Sciaglem mafie 2 pl i jest plik iso i DVD nagrywam ten dvd nagrywa sie sa bledy a na plycie jest nagrany tylko filmik z logo xboxa na ktorym cos tam pisze w roznych jezykach. mam nagrywarke: MATSHITA DVD-RAM UJ8A0AS Byc moze moj xbox nie jest przerobiony ,ale to nie zmienia fakty ,że sa ciagle bledy w nagrywaniu. Płyty mam 8.5gb Verbatima.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sid333

    sid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdzieś
    Tą nagrywarkę to możesz na śmietnik wywalić
     
  4. vrs2010

    vrs2010 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    smietnik nie smietnik ,ale kumpel taka sama w laptopie nagrywa bo ma tego samego laptopa i gra tylko nie mam jak z nim pogadac teraz.
     
  5. tomio82

    tomio82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Olkusz
    Też mam w lapku tą nagrywarkę i nieraz wypalałem nią płytki i było ok, zamiast ImgBurn użyj Clone CD jak ci w nim wyskoczy okienko z pytaniem o nadpalanie to wybierz tą dolna opcję.Co do płytki to czy ten Verbatim jest + czy - bo na X-a muszą być plusy.
     
  6. vrs2010

    vrs2010 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    ok postaram sie tym clonem. Powiem ,że chciałem kupic minusy bo mi ktos mowil ,ze takie trzeba ale nie bylo i wzialem wlasnie plusy.
     
  7. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
    Nie mam przerobionego xboxa a jaką prędkąścia nagrywasz. Najlepiej 2.4x
     
  8. vrs2010

    vrs2010 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nagrałem clonem i w polowie wyskoczylo NAGrywanie do ( tutaj nazwa nagrywarki) nie powiodło sie. Predkosc 2.4x
     
  9. CiNoLs

    CiNoLs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Powiedz dokładnie jakie błędy ci wyskakują przy IMG burnie. Sprawdź też swój dashboard, logo XBOXA zamiast gry może ci się wyswietlać właśnie przez nieaktualnego dasha, przynajmniej ja tak miałem =)
     
  10. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Ściągnij jaką starą grę XGD2 lub niżej najlepiej z 2010 roku. odpal w konsoli. Jak ruszy to masz przerobioną.
    Na torrentach masz pełno gier podpisanych LT2. Ściągnij wypal, jak nie ruszy to znaczy że masz przeróbkę LT3, aczkolwiek nie do końca.

    Napisz jaki masz dashboard (interfejs główny)
     
  11. vrs2010

    vrs2010 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Interfejs mam 2.0.13599.0 Zaktualizowac nie moge bo mam zbanowana konsole ( taka juz kupiłem do grania w kopie ). Nie wiem jak sprawdzic jakis dziennik z img burna zeby sprawdzic jaki byl blad bo zostala mi ostatnia plytka i nie chce na nowo nagrywac zeby tylko blad sprawdzic. Myslałem wlasnie ,że mafia jest na lt 2.0 ,ale to nie zmienia faktu ,ze ja nawet tego nie moge poprawnie nagrac mam gre o dokladnej nazwie: Mafia II Russound (special from R.G.Dshock) w srodku jest obraz iso i plik DVD nagrywam tylko ten dvd i albo mam jakis blad ciagle i jak juz nagra po tym bledzie to mam na plycie tylko krotki filmik z napisami bla bla cannot xbox 360 w roznych jezykach. Pamietam ,ze pisało cos tam layer break Teraz zobaczyłem ,że moje plyty to są jednak -R a nie +R
     
  12. tomio82

    tomio82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Olkusz
    No to jak to są minusy to nie ma szans żeby na nich cokolwiek ruszyło kup + i dopiero sprawdź, kup płytki platinum są znacznie tańsze od Verbatim
     
Wczytywanie...

Poleć forum