1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mam dysk 250 WD 250BEVE

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez joix1, Czerwiec 8, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. joix1

    joix1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2014
    Posty:
    75
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdynia, Poland
    Moje pytanie czy ten dysk ta wersja zadziała w konsoli konsola nie przerobiona oryginał
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dijemex

    dijemex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    206
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lubaczów
    zadziała ale będzie widoczne tylko 32gb
     
  4. joix1

    joix1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2014
    Posty:
    75
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdynia, Poland
    why jak przerobie go też znaczy dysk wgram pliki i takie tam
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3224
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jak wgrasz mu bios to będzie 250 GB.
     
  6. joix1

    joix1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2014
    Posty:
    75
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdynia, Poland
    No tak tylko tak czytam i xboxik obsluguje dyski Sata a ten co ja mam jest Ata przynajmiej tak mi sie wydaje
     
  7. joix1

    joix1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2014
    Posty:
    75
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdynia, Poland
    Dobra Ata jest takze temat do zamkniecia
     
  8. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Zamykam.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum