1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

mam gre .iso a niemam .dvd - co zrobic?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez testh, Styczeń 24, 2010.

  1. testh

    testh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, tak jak w temacie. Czy da sie nagrywac bez pliku .dvd?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wrzuc w abgx, sam ci zrobi dvd. albo zrob dvd w notatniku.
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Sprawdź obraz abgxem i sam Ci zrobi .dvd
     
  5. testh

    testh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    błąd, [​IMG]

    co zrobić ?
     
  6. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    gra nie jest ściągnięta w 100% albo musisz wypakować jeszcze raz.
     
  7. Splaree

    Splaree Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Szukajcie a znajdziecie... wiele było tematów o kreowaniu pliku .dvd
     
  8. Predator2000

    Predator2000 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    kup oryginał :)
     
  9. testh

    testh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sprawdziłem w QuickSFV i pisze ze wszystko jest OK!
     
  10. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    to rozpakuj rar'em jak pokaże błędy w jakimś parcie usuń go i ściągnij ponownie i znów rozpakuj
     
  11. Dzejkob

    Dzejkob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Jeśli tak masz zamiar pomóc to lepiej się nie wypowiadaj w ogóle..
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  13. testh

    testh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    rozpakowałem go rar i wszystko ok i nie pokazuje błąd.
     
  14. testh

    testh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  15. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    a to nie jest przypadkiem gra z 1 xboxsa?
     
  16. testh

    testh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak z xboxa 360. Ten pliku zajmuje ok.3,6GB chyba to błąd? a powinno od 6 GB? tak?
     
Wczytywanie...

Poleć forum