1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

mam kupca na konsole, potrzebuje porady

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marcinc76, Grudzień 19, 2012.

  1. marcinc76

    marcinc76 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie mam kupca na swoja SLIMKE. Chce pozostawić swoje konto LIVE. znalazłem jak skopiować, usunąć profil Usuwanie profilu Xbox | Pobieranie profilu Xbox | Przenoszenie profilu i tagu gracza Xbox - Xbox.com. Ale powiedzcie czy istnieje możliwość przywrócenia konsoli do "ustawień fabrycznych". Wyczyścić ją ze wszystkich danych ? Czy ktoś kto ode mnie ją kupi będzie bez problemu mógł się zarejestrować na XBOX LIVE i potem pykać przez neta ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fanXboxa360

    fanXboxa360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    149
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Hmm.. nie wiem ale wydaje mi się że taka konsola powinna mieć opcje ''ustawień fabrycznych'' może koledzy z forum będą wiecej wiedzieć . Poszukaj może w opcjach konsoli albo w instrukcji powinno pisać ale nie jestem pewien ale warto spróbować chyba ze ktos coś ciekawszego napisze :D
     
  4. Rafał Jakuć

    Rafał Jakuć Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Białystok
    masz z dyskiem czy wbudowane 4GB? format pamięci załatwi sprawę bezproblemowo.
     
  5. marcinc76

    marcinc76 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam dysk, ale dysk jest dokupiony (WD) i chcę go zabrać
     
  6. durexik

    durexik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Wrocł‚aw, Poland
    Wydaje mi się, że jak wyciągniesz dysk to sama konsola nie przechowuje Twoich danych. One są przechowywane właśnie na dysku, który zabierasz.
     
  7. Los_Emilos

    Los_Emilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2012
    Posty:
    195
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    W ustawieniach jest powrót do ustawień fabrycznych (albo coś podobnego), nie wiem tylko czy kasuje to ustawienia oraz pliki.
     
  8. Rafał Jakuć

    Rafał Jakuć Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Białystok
    wszystko to co zapisane na dysku zostaje na dysku, w konsoli nic nie zostanie. zobacz co zostało jak odłączysz dysk i pousuwaj zdalnie z poziomu ustawienia/pamiec masowa. poznie przywroc ustawienia fabryczne i po problemie ^^
     
  9. darus0955

    darus0955 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2012
    Posty:
    104
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak bierzesz ustawienia fabryczne to Ci się nic nie usunie tylko powrócą takie ustawienia jakie były na nowej konsoli, jak wyjmiesz dysk to konsolka będzie pusta
     
Wczytywanie...

Poleć forum