1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mam licencje , czy mogę pobrać grę z ******* ?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez TheChampion, Kwiecień 12, 2014.

  1. TheChampion

    TheChampion Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 5, 2012
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam pytanie , kupiłem ostatnio konto z FC3 , przeniosłem licencje , sciągnąłem grę ,przeszedłem no i usunąłem :D i tu pytanie skoro mam licencje na tą grę (bo licencja jest przypisywana do konsoli) to mogę ją pobrać z torrentów , przerobić jakimś program pod RGH i powinno działać ? wiem że kiedy miałem tą grę na pendrive (kiedy jeszcze nie usunąłem) to przekopiowałem grę (folder a w nim mnóstwo plików z wagą ponad po 100MB) programem Horizon na dysk komputera a następnie usunąłem z pendrive i potem znowu skopiowałem ten folder z plikami na pendrive to gra normalnie działała więc chyba jak ją ściągnę to także powinna ? przecież mam licencje.


    KONTO usunąłem z konsoli.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    To nie będzie działać. Po prostu pobierz grę jeszcze raz przez XBL.
     
  4. TheChampion

    TheChampion Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 5, 2012
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czytaj uważnie! , dlaczego nie będzie działać przecież to taka sama gra jak z XBL :p
     
  5. petroz

    petroz Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    1041
    Polubienia:
    306
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żarnobyl
    Licencja jest przypisana do konta i do konsoli w momencie pobierania tzn. dane licencyjne znajdują się w pobranym pakiecie z grą. Jeżeli usunąłeś grę, to usunąłeś też licencję. Aby znowu mieć licencję na tą grę na konsolę, to musisz pobrać ją jeszcze raz z tego samego profilu.
     
  6. TheChampion

    TheChampion Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 5, 2012
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ehhh no nic szkoda :p i tak to sprawdzę , ściągam FC3 za 3h sam się przekonam
     
  7. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    hmmm to po co wogole pytasz na forum jak i tak chcesz sprawdzic i robisz po swojemu? po co zasmiecac forum
     
    2 użytkowników lubi ten post.
Wczytywanie...

Poleć forum