1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mam LT+ v1.92a , po odpaleniu gry pojawia się wiadomość NIEOBSLUGIWALNA PŁYTA

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Michał Orlak, Wrzesień 16, 2011.

  1. Michał Orlak

    Michał Orlak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Tydzień temu zaktualizowałem soft do wersji LT+ v1.92a. Wczoraj próbowałem odpalić ,Assassin's Creed 3, a tu pojawia się wiadomość - nieobsługiwana płyta.
    O co chodzi? Ma ktoś jakiś pomysł?
    Z góry dziekuje
    Ostiepok
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Patch ap25. Zgraj obraz na dysk, przelec abgx i nagraj jeszcze raz
     
  4. Michał Orlak

    Michał Orlak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problem polega na tym, że jestem zielony w te klocki. Grę kupiłem na giełdzie i byłem przekonany, że tak jak zawsze wsadzę ja do konsoli i będzie wszystko hulało.
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12078
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    No to lipa nie zagrasz

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  6. szmelc

    szmelc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    109
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    szukaj na forum jest wszystko pieknie opisane
     
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    stare patch ap25 .trzeba od nowa iso przelecieć abgx360 i nagrać . ciekawe swoją droga czy patchowana gra ap25 na 1.91 ruszy na 1.92
     
Wczytywanie...

Poleć forum